Wie zijn wij

Friendship Cruises: 'Ontdek de mooiste rivieren wereldwijd'
Geachte passagier,

Voor een bijzondere riviercruise bent u bij Friendship Cruises aan het juiste adres. Al bijna 40 jaar organiseren wij de betere vaarvakanties aan boord van de mooiste hotelschepen, 4-, 5- en 6-sterren luxe. We varen over 's werelds meest majestueuze rivieren. Jaar in jaar uit bieden wij duizenden passagiers welvarende cruises voor bijzonder aantrekkelijke prijzen. 

De mooiste en jongste vloot van Nederland
Friendship Cruises vaart met de mooiste schepen van internationale collegarederijen en beschikt daardoor over de meest complete vloot van Nederland. U kunt bij ons kiezen uit meer dan 100  afvaarten op 20 rivieren met 37 schepen. Daardoor zit u met Friendship Cruises als het ware in de ‘kopgroep’ en kunnen wij u de mooiste, nieuwste en meest comfortabele schepen aanbieden.
Friendship Cruises is eigenlijk een rederij zonder belang in eigen schepen. Uw wensen staan bij ons centraal en we geven u een onafhankelijk advies.

Echt Hollands vakmanschap
Zodra u bij ons aan boord stapt, zult u zich verbazen over de luxe en grandeur van de hotelschepen. Met de vloot van Friendship Cruises heeft Nederland iets om trots op te zijn. Stuk voor stuk hotelschepen gebouwd met Hollands vakmanschap. U komt onze vloot steeds vaker tegen op de mooiste rivieren van Europa en tegenwoordig ook wereldwijd.

Achter elke bocht wacht u een verrassing
Stapt u aan boord van één van onze luxe hotelschepen. Elke dag een andere stad, elke dag een ander vaartraject, elke dag een ander panorama. Zo ontdekken wij de Rijn, Moezel, Main, Elbe, Douro, Rhône, Seine, Donau, Zwarte Zee, Mekong, Irrawaddy, Ganges, Amazone, Cuba, Mississippi, Hudson en Alaska. Dat is wel heel comfortabel reizen.

Friendship Cruises, vriendelijk geprijsd
Friendship Cruises is uniek in Nederland met dit aanbod. Een bijkomend voordeel van onze internationale contacten zijn onze welvarende cruises voor bijzonder aantrekkelijke prijzen. We varen met internationale topschepen voor Nederlandse prijzen. Soms wel tot € 600,- voordeel.

Welkom aan boord van onze varende hotels, 4-, 5- en 6-sterren luxe
Onze cruiseschepen zijn de meest luxueuze in haar soort. Zodra u aan boord stapt, ervaart u de sfeer van zo’n luxe varend hotel. De ontvangst in de entree is vorstelijk. Het chique interieur ademt de sfeer uit van een luxe hotelschip.

Cabines als hotelkamers
Op zo’n prachtig schip logeert u in cabines als hotelkamers met een grootte van maar liefst 12 – 16 m2. De cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht en het chique interieur ademt de sfeer uit van een luxe hotelschip. Op de meeste schepen beschikken deze cabines zelfs over een panorama schuifpui met Frans balkon. U kunt ook kiezen uit een suite van maar liefst 22 m2. Een suite is een luxe cabine met meer ruimte en een apart zitje. Een aantal 5-sterren schepen beschikt zelfs over grandsuites van maar liefst 30 m2.

Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders
Voor het merendeel van de riviercruises in Europa geldt dat u wordt begeleid door Nederlandssprekende cruiseleaders. Zij spreken uw taal en kennen uw wensen. Op onze website presenteren al onze cruiseleaders zich. Hier maakt u alvast kennis.

Excursieprogramma
Bij veel van onze cruises boekt u een excursiepakket met voordeel. Zo bent u elke dag verzekerd van een mooi programma. U gaat vertrouwd op stap met uw eigen Nederlandse touringcar, chauffeur, cruiseleader en veelal Nederlandssprekende gids.

Pluspunten van Friendship Cruises:

  • Familiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring
  • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders
  • Begin uw reis comfortabel: Taxiservice van huisdeur tot loopplank. Busreis per Comfort Class touringcar of vliegreis inbegrepen indien u in het buitenland inscheept
  • Cabines als hotelkamers en suites met privé veranda en balkon
  • 4-, 5- en 6-sterren luxe 
  • De jongste vloot van Nederland
  • Volop variatie aan vaartrajecten
  • Kies uit meer dan 30 schepen en 20 rivieren
  • Tot € 600,- voordeel
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.