Vaargebieden

Bij Friendship Cruises heeft u volop keus uit verschillende cruises. Onze cruises brengen u over de hele wereld. Van de Seine tot de Mekong en van de Rhône tot de Irrawaddy: laat u verrassen door het veelzijdige aanbod van Friendship Cruises.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Atlantische Oceaan

De Atlantische Oceaan bedekt ruim twintig procent van de aarde en is deze wereldzee, na de Grote Oceaan, de grootste op aarde. Hoewel de Grote Oceaan twee keer zo groot is, heeft de Atlantische Oceaan met 106 miljoen vierkante kilometer al een immense oppervlakte. De Atlantische Oceaan heeft een gemiddelde diepte tussen de 3.700 en 5.500 meter. In de diepste geul ligt de bodem echter op bijna 8,5 kilometer. Op het breedste stuk is de oceaan tussen Europa en Afrika aan de ene kant en Noord- en Zuid-Amerika aan de andere kant 9.600 kilometer breed. Jaarlijks komt hier 2,5 centimeter bij als gevolg van afbrokkeling van zowel het Europese als Amerikaanse vasteland. Aan de Atlantische kust van het Amerikaanse New England liggen plaatsen als Portland, Boston, Newport, Williamsburg, Wilmington, Charleston, Savannah en St. Augustine. In de Caraïben in de Atlantische Oceaan liggen ontelbare zonovergoten, tropische eilanden, waaronder de Bahama’s.

Gerelateerde cruises

Unique experiences in the eternal ice

Unique experiences in the eternal ice

15-daagse cruise Vertrek: 4 augustus 2019 vanaf € 6198 p.p.
Unique experiences in the eternal ice

Unique experiences in the eternal ice

15-daagse cruise Vertrek: 17 augustus 2019 vanaf € 6198 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.