Vaargebieden

Bij Friendship Cruises heeft u volop keus uit verschillende cruises. Onze cruises brengen u over de hele wereld. Van de Seine tot de Mekong en van de Rhône tot de Irrawaddy: laat u verrassen door het veelzijdige aanbod van Friendship Cruises.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Nederland & Belgie

Drie grote rivieren
Nederland ligt in de delta van drie grote Europese rivieren: de Rijn, de Maas en de Schelde. Deze rivieren en hun zijarmen wateren af op de Noordzee. Daarnaast zijn er nog vele kleinere rivieren waarvan een aantal uitmondt op de drie grote rivieren. Andere komen uit op het IJsselmeer of de Waddenzee. Wist u dat Nederland u maar liefst 4.400 kilometer aan bevaarde rivieren, kanalen en meren te bieden heeft?
Riviercruises over de Nederlandse en Belgische wateren voeren u onder andere over deze drie grote rivieren, maar ook over verschillende kleinere rivieren zoals de IJssel, de Waal en de Lek en diverse kanalen die de rivieren met elkaar verbinden. Een cruise door Nederland & Belgie bevelen wij u van harte aan, de schittenrende panorama's vanaf het water zullen u zeker verrassen.

Nederlandse en Belgische wateren
De Nederlandse wateren voeren u langs typische Hollandse landschappen met eindeloze tulpenvelden afgewisseld door schilderachtige dorpjes en interessante steden. Wat dacht u van de Zaanse Schans of een bezoek aan Amsterdam? Het landschap van de Maas en de Waal met haar historische vestingsteden is ook zeker de moeite waard.
Via de Zeeuwse wateren is over de Schelde de diamantstad Antwerpen te bereiken en vanaf de Westerschelde kan via het kanaal Terneuzen - Gent een bezoek worden gebracht aan de historische stad Gent. Een bezoek aan Antwerpen en Gent zult u niet snel vergeten. 
Veel van deze stedencruises door Belgie en Nederland vertrekken vanuit Rotterdam, Amsterdam, Arnhem of Lelystad.

Gerelateerde cruises

Charms of Holland&Belgium, All Inclusive Collection

Charms of Holland&Belgium, All Inclusive Collection

8-daagse cruise Vertrek: 20 mei 2019 vanaf € 3498 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.