Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Seine cruise: luxe riviercruises van Parijs naar Rouen en Normandië

Dat de Seine een van de mooiste en beroemdste rivieren van Europa is, hoeven wij u waarschijnlijk niet meer te vertellen. U kunt de schoonheid van deze prachtige rivier in Frankrijk zelf ervaren als u ervoor kiest om een Seine cruise te maken, die start in hartje Parijs en u meeneemt naar Rouen, Honfleur en uiteindelijk Normandië. U vaart mee op een 4-, 5- of 6-sterren riviercruiseschip, waardoor u tijdens uw Seine cruise verzekerd bent van het hoogst mogelijke niveau van comfort. Naast een riviercruise Seine in de zomer kunt u ook een Kerstcruise Seine maken met Friendship Cruises.

De mooiste Seine cruise

Seine cruise om ultiem te genieten

Uiteraard is er enorm veel om van te genieten tijdens onze riviercruises Seine. Het prachtige landschap waar u doorheen vaart en de prachtige excursies die u kunt maken. U zult echter niet alleen genieten van de schoonheid van de streek, maar ook van het cruiseschip zelf. Tijdens een van onze Seine cruises zal het u namelijk aan niets ontbreken. Aan boord van uw 5-sterren luxe hotelschip Amadeus Diamond treft u een sfeervolle salon met comfortabele stoelen en een luxe, overdekt terras. Dagelijks smult u van ons heerlijke ontbijt-, lunch- en dinerbuffet dankzij de professionele koks die meevaren tijdens de cruise op de Seine.

De mooiste Seine cruise

Seine cruise vol excursies

Tijdens alle Seine cruises kunt u optioneel kiezen voor een excursiepakket, wat een absolute aanrader is. Zo kunt u bijvoorbeeld een stadswandeling maken door het historische Rouen, maar ook een excursie naar de krijtrotskusten van Étretat en de D-Day invasiestranden van Normandië staan op het programma van onze riviercruises op de Seine. Uiteraard mag een stadstour door Parijs niet ontbreken tijdens deze onvergetelijke Seine riviercruise in Frankrijk. U bezoekt aan het begin of einde van uw riviercruise Seine in Parijs de Eiffeltoren, de Notre Dame, Pont Neuf en / of het Louvre, en u wandelt over de brede Champs Elysées. Ook ’s Avonds kunt u een Seine cruise maken door het schitterend verlichte Parijs.

De mooiste cruise over de Seine

Wilt u meer informatie over de Seine cruises? Vraag dan onze brochure aan!

Bekijk hieronder onze video om een mooi beeld te krijgen van onze onvergetelijke Seine cruises.Tevens heeft Friendship Cruises naast de website (www.friendshipcruises.nl) een prachtige brochure voor u klaar liggen, waarin u meer kunt lezen over onze Seine cruise. Vraag deze brochure gerust bij ons aan, dan zorgen wij dat u deze ontvangt. 

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.