Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Rijncruise al te reserveren vanaf € 898,- per persoon bij Friendship Cruises

Wilt u onze oosterburen beter leren kennen, dan is een Rijncruise daar uitermate geschikt voor. U hoeft namelijk helemaal niet ver van huis te gaan om mooie gebieden te ontdekken. De Rijn is niet alleen geschikt voor een cruise door alleen Duitsland, maar ook voor een meerlandencruise. Zo biedt Friendship Cruises ook Rijncruises aan die u door onder andere Duitsland en Zwitserland voeren. Welke cruise over de Rijn u ook kiest, met Friendship Cruises wordt het een cruise om nooit meer te vergeten.

De mooiste Rijncruise

Alle luxe aan boord tijdens een Rijncruise

Tijdens een van de Rijncruises van Friendship Cruises zal het u qua luxe aan werkelijk niets ontbreken. U vaart mee aan boord van een 4-, 5- of 6-sterren cruiseschip dat van alle gemakken is voorzien. De attente bemanning staat daarbij altijd voor u klaar. Afhankelijk van de door u gekozen Rijncruise (bijvoorbeeld een 8-daagse) treft u aan boord een restaurant, een bar, een Zonnedek, een massagesalon en een fitnessruimte. Ook uw cabine is van alle gemakken voorzien, waarbij u onder andere een telefoon, een televisie en airconditioning tot uw beschikking heeft.

De mooiste Rijncruise

Rijncruises met vele excursies

Gedurende de Rijncruise kunt u mee op een aantal onvergetelijke excursies. De excursies die u kunt maken, hangen af van de door u gekozen cruise. Zo kunt u bij een van onze Rijncruises:

  • een bezoek brengen aan de kerstmarkt in Keulen
  • een stadswandeling door Rüdesheim maken met een bezoek aan Siegfried's Musikkabinett 
  • een excursie per touringcar maken door de schitterende Elzas.

Welke Rijncruise u ook kiest, met Friendship Cruises wordt het altijd een welvarende cruise.

De mooiste cruise over de Rijn

Direct een Rijncruise boeken?

U kunt op onze website www.friendshipcruises.nl direct een Rijncruise boeken, zodat u er zeker van bent dat er plaats is voor u aan boord. Het is echter begrijpelijk dat u eerst meer informatie wenst te ontvangen over de Rijncruise. Daartoe kunt u kosteloos onze brochure aanvragen of contact met ons opnemen. Aarzel niet en leg uw vragen over de Rijncruise gerust voor aan ons team van ervaren riviercruisespecialisten. Wij zijn telefonisch te bereiken op 088-13 07 300. Contact per e-mail is mogelijk via info@friendshipcruises.nl.

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.