Lees meer over riviercruises met eigen vervoer

Inscheping in Nederland
Onze riviercruises die beginnen in Nederland, starten in Rotterdam, Amsterdam of Arnhem. Kiest u ervoor om met eigen vervoer naar het schip te gaan, dan raden wij u aan uw auto te parkeren in een parkeergarage of op een officiële parkeerplaats. Parkeren aan de kade wordt afgeraden in verband met de mogelijkheid van hoge waterstanden. Wij adviseren u graag als volgt.

Arnhem
De inscheping in Arnhem vindt doorgaans plaats aan de Rijnkade tussen de John Frostbrug en de Nelson Mandelabrug of aan de Nieuwekade even boven de John Frostbrug. Hier kunt u gebruik maken van de parkeergarages in de omgeving:
- Parkeergarage Q-park, Broerenstraat 51;
- Parkeergarage Musis, Velperbinnensingel 2;
- Parkeergarage Rozet, Langstraat 10.

Rotterdam
Wanneer de inscheping plaatsvindt aan de Boompjeskade adviseren wij u te parkeren in één van de parkeergarages in de omgeving:
- Parkeergarage Oude Haven, Burg. van Walsumweg 718;
- Parkeergarage Westblaak, Hartmansstraat 35;
- Parkeergarage Erasmusbrug, Willemsplein 2;
- Parkeergarage World Port Center, Wilhelminakade 981.
De inscheping kan ook plaatsvinden aan de Piet Smitkade. U kunt dan gebruik maken van parkeergarage Veranda, Siem Heidenstraat 6. Indien de inscheping plaatsvindt aan de Oosterkade adviseren wij u gebruik te maken van parkeergarage Oude Haven, Burg. van Walsumweg 718.

Amsterdam
De inscheping vindt in de regel plaats aan de Piet Heinkade, Ruijterkade of Javakade. Hier is geen parkeergelegenheid. Mocht u uw auto willen parkeren voor de duur van de reis, dan adviseren wij u dat te doen in één van de parkeergarages in de omgeving, bijv. Parking Centrum Oosterdok, Oosterdoksstraat 150.

U kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om u weg te laten brengen naar één van onze opstappunten. Tevens bieden wij ook Taxiservice aan.

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.