Excursies

Tijdens uw cruise gaat u regelmatig van boord. Er worden interessante excursies in de stad of omgeving voor u georganiseerd. Stuk voor stuk mooie en gezellige uitstapjes, die uw reis een meerwaarde geven. Neem alvast een kijkje bij de cruise waar uw belangstelling naar uit gaat wat wij voor programma wij voor u in petto hebben. 

Excursies worden veelal buiten onze invloedssfeer aangeboden. Plaatselijke agenten zijn aansprakelijk en verantwoordelijk voor de uitvoering van de uitstapjes. Lokale excursies zijn altijd onder voorbehoud van voldoende deelname en afhankelijk van seizoensinvloeden uitvoerbaar, maar kunnen ook om andere redenen geannuleerd zijn of worden. Wij nemen geen enkele aansprakelijkheid voor ter plaatse geboekte excursies of activiteiten.


Excursies zijn niet bij de reissom inbegrepen (tenzij anders aangegeven). U kunt de excursies aan boord boeken en contant in euro's betalen. Bij veel reizen kunt u ook kiezen voor het excursiepakket. Dit pakket boekt en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wanneer u geen gebruik maakt van het excursiepakket, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U geniet dan echter niet de voordeelprijs. Ook kunnen wij u niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies.  

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.