Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Wie is Friendship Cruises?

Een luxe riviercruise van Friendship Cruises
De oorsprong van Friendship Cruises gaat inmiddels al ruim 40 jaar terug. In 1968 organiseerde Corstiaan van Pelt, de vader van onze huidige CEO Cees van Pelt, zijn eerste Rijnreis. Voor de prijs van 215 gulden boekte men destijds een 8-daagse reis van Keulen naar Rüdesheim en weer terug. Met 35 passagiers aan boord was de boot volledig uitverkocht. 10 jaar na dit moment werd in 1978 de opdracht gegeven aan Scheepswerf Schram in Bolnes voor de bouw van een nieuw, luxe eigen passagiersschip. Een onvergetelijk moment wat de basis is geweest voor het familiebedrijf achter Friendship Cruises.

Toonaangevende riviercruisespecialist
Inmiddels hebben we talloze passagiers mogen vervoeren op één van onze luxe 4- en 5-sterren schepen. Friendship Cruises is uitgegroeid tot een toonaangevende riviercruisespecialist die vaart met de mooiste schepen van internationale rederijen. Daarmee bieden we u keuze uit de meest complete én jongste vloot van Nederland. Wij vinden namelijk dat u iets bijzonders verdient als u besluit om met Friendship Cruises op reis te gaan.

Elke riviercruise is uniek
Was vroeger een vaarvakantie over de Rijn al een echte belevenis, tegenwoordig is de wereld grenzeloos en kunt u overal genieten van een bijzondere en luxe riviercruise. Zowel in Europa als buiten Europa; elke rivier heeft haar eigen charme. Betoverende vergezichten en excursies naar bijzondere plaatsen maken elke riviercruise tot een unieke reisbelevenis. En dat is precies wat u krijgt bij Friendship Cruises: een bijzondere reis, waar comfort en luxe op nummer één staan. Wanneer u aan boord stapt van één van onze cruiseschepen stapt u binnen in een wereld vol grandeur: de allermooiste restaurants, sfeervolle salons, ruime kamers met panorama schuifpui en Frans balkon en royale suites met een privé verandabalkon. Voeg daar nog interessante excursies en lezingen aan toe en u heeft een welvarende vakantie!

Wij vroegen een aantal van onze passagiers wat zij nu zo fijn vinden aan een riviercruise door Europa, kijkt u maar mee! Zo weet u precies wat u kunt verwachten wanneer u met ons op reis gaat. 


Boekt u een riviercruise bij Friendship Cruises, dan weet u dat u het beste krijgt wat er op dat moment beschikbaar is. Wij maken uw reis van begin tot eind bijzonder, met aandacht voor zelfs de kleinste details.

Wilt u meer weten over ons aanbod cruises binnen Europa en wereldwijd? Klikt u dan op één van de volgende links:
- Riviercruises binnen Europa
- Riviercruises wereldwijd 

Pluspunten van Friendship Cruises:
• Familiebedrijf met 40 jaar ervaring
• Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders
• Begin uw reis comfortabel: Taxiservice van huisdeur tot loopplank. Busreis per Comfort Class touringcar of vliegreis inbegrepen indien u in het buitenland inscheept
• Cabines als hotelkamers en suites met privé veranda en balkon
• 4-, 5- en 6-sterren luxe
• De jongste vloot van Nederland
• Volop variatie aan vaartrajecten
• Kies uit meer dan 30 schepen en 20 rivieren

Wij hopen u spoedig te mogen begroeten aan boord van één van onze luxe riviercruiseschepen! 

Hartelijke groet,
Boudewijn, Harold, Corstiaan en Cees van Pelt

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.