Riviercruises buiten Europa: unieke luxe cruises over vele rivieren

Boutique Cruises in Azië en Peru

Een zogenoemde Boutique Cruise die u maakt door Halong Bay of over de Mekong, Irrawaddy, Ganges of Amazone betekent:

• Cruisen over een bijzondere rivier in een kleiner gezelschap
• Het ontdekken van exotische landschappen en sprankelende steden van verre, minder vanzelfsprekende bestemmingen waar het authentieke behouden is gebleven, u reist ‘off the beaten track’
• Begeleiding door deskundige Engelssprekende lokale gidsen die de taal spreken en u alle interessante wetenswaardigheden vertellen over de cultuur, tradities en geschiedenis
• Boeiende excursies die zowel tijdens de cruise als het landprogramma inbegrepen zijn

Boutique Cruises met hotelschip Ganges Voyager

Comfortabel genieten

U vaart in Azië en Peru op schepen variërend in grootte van 28 tot 68 passagiers, die ver uitstijgen boven de doorsnee varende hotels voor de massa, waar circa 140 tot 155 passagiers aan boord zijn. Afhankelijk van de bestemming geniet u 5 tot 21 dagen lang van pure luxe aan boord van een varend hotel met rondom de meest fascinerende uitzichten. U verblijft op de meest luxe hotelschepen en heeft een ruime keuze uit verschillende typen accommodaties tot wel 55 m². U maakt uw cruise in een internationaal gezelschap, bestaande uit onder andere Amerikanen, Australiërs, Engelsen, Russen of Fransen. U zult comfortabel genieten.

Boutique Cruises buiten Europa met Delfin III

Ook cruises naar Amerika en de poolgebieden

Wat dacht u van een cruise met een heus raderstoomschip over de Mississippi in Amerika? Maak een avontuurlijke reis door Alaska of ontdek Antarctica of Groenland met een echt expeditieschip. Maar ook de Hudson in herfsttooi is prachtig. Aan u de keuze! De schepen die varen in Amerika en de poolgebieden bieden plaats aan circa 175 tot 200 passagiers (m.u.v. de American Queen met een capaciteit van maximaal 417 passagiers). 

Lower Mississippi cruises met de American Queen

Reis op maat

Vooraf en aansluitend aan uw cruise maken wij het programma af met een aantrekkelijk landprogramma. Natuurlijk is het voor deze unieke bestemmingen mogelijk uw reis op maat aan uw specifieke wensen aan te passen. Vanwege onze 40 jaar ervaring en de samenwerking met betrouwbare partners zijn wij als geen ander in staat om uw persoonlijke wensen te vertalen in een reisvoorstel op maat. U bent zelf de regisseur!

Klik hier voor het uitgebreide aanbod wereldwijde cruises van Friendship Cruises. Kijk per vertrek onder het tabblad 'BOEK NU' voor alle mogelijke vertrekdata, bij meerdere rivieren met elke week vertrek!


Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.