Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Riviercruises Europa

Elke rivier in Europa heeft haar eigen charme en haar eigen betoverende vergezichten die zich perfect laten ontdekken aan boord van één van onze 4- en 5-sterren luxe riviercruiseschepen. Friendship Cruises vaart met de mooiste schepen van internationale collega-rederijen en beschikt daardoor over de meest complete en jongste vloot van Nederland. Ervaar en ontdek de allermooiste restaurants, sfeervolle salons, nieuwste kamers met panorama schuifpui en Frans balkon en de mooiste suites met privé verandabalkon van wel 26 m²!

Vaargebieden 
Friendship Cruises biedt u riviercruises aan over de volgende Europese rivieren:
Rijn & Moezel
- Main
- Elbe 
- Rhône
- Seine
- Douro
- Donau 
- Zwarte Zee
- Oostzee

Bent u benieuwd naar hoe het eraan toegaat tijdens zo'n heerlijke, luxe riviercruise? Reis dan mee met onze passagiers tijdens een prachtige Vierlandencruise over de Rijn & Moezel, aan boord van het 5-sterren superior luxe hotelschip Grace. 

Cruiseleaders 
Voor het merendeel van de riviercruises in Europa geldt dat u wordt begeleid door Nederlandssprekende cruiseleaders. Zij spreken uw taal en kennen uw wensen, zij staan u graag ten dienst om van uw reis een unieke belevenis te maken. Maak alvast kennis met onze cruiseleaders

Echt Hollands vakmanschap
Het merendeel van de schepen wordt bij Nederlandse scheepswerven gebouwd. Dat is een bewuste keuze. De Hollandse scheepsbouw staat internationaal bekend vanwege haar oerdegelijk vakmanschap. U vindt dit terug in het ontwerp en de inrichting van onze varende hotels. Over alles is nagedacht en dat creëert een entourage van luxe en comfort. Royale entrees, sfeervolle lounges, luxe restaurants en prachtige hotelkamers en suites aan boord. De modernste technieken en de beste kwaliteit. Dat sluit naadloos aan bij Friendship Cruises. Wij hebben immers geen talent voor B-keus. Dat wordt op en top genieten wanneer u de Europese wateren ontdekt in Friendship Cruises stijl. 

Hotelschip Robert Burns: puur Hollands vakmanschap

Welkom aan boord! 
Onze cruiseschepen zijn de meest luxueuze in haar soort. Zodra u aan boord stapt, ervaart u sfeer die de grandeur en het comfort van zo’n luxe varend hotel met zich meebrengt. De ontvangst in de entree is vorstelijk. Het chique interieur ademt de sfeer uit van een luxe hotelschip.

Welkom aan boord

Elke dag een ander panorama 
Op zo’n prachtig schip logeert u in cabines als hotelkamers met een grootte van maar liefst 13 t/m 17 m². De cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht. Op de meeste schepen beschikken deze cabines zelfs over een panorama schuifpui met Frans balkon. U kunt ook kiezen uit een suite van maar liefst 26 m². Een suite is een luxe cabine met meer ruimte en een apart zitje, een toenemend aantal hebben een eigen verandabalkon. Een aantal 5-sterren schepen beschikt zelfs over grandsuites van maar liefst 30 m².

De allermooiste suites op luxe riviercruiseschip

Sfeervolle salon 
Geniet vanuit uw comfortabele fauteuil van de magnifieke panorama’s tijdens uw cruise. In een ambiance van luxe en grandeur ontmoet u uw medereisgenoten. Onder het genot van een goed glas wijn deelt u met elkaar uw reisbelevenissen.

Sfeervolle salon luxe riviercruiseschip

Culinair genieten 
De verzorging aan boord laat niets te wensen over. De chef-kok en zijn keukenbrigade serveren u iedere dag fantastische gerechten. Geniet van luxe ontbijtbuffetten, verfijnde lunches en overheerlijke diners.

Culinair genieten op luxe riviercruiseschip

Ontdek indrukwekkende steden middels een boeiend excursieprogramma
Friendship Cruises biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan interessante excursies. Bij veel van onze cruises boekt u een excursiepakket met voordeel. Zo bent u elke dag verzekerd van een mooi programma. U ontdekt elke dag een andere stad met elke dag een andere belevenis. U gaat vertrouwd op stap met uw eigen Nederlandse touringcar, chauffeur, cruiseleader en deskundige, veelal Nederlandssprekende, gids. Met Friendship Cruises proeft u de sfeer en cultuur in optima forma.

Ontdek indrukwekkende steden tijdens luxe riviercruise

Individuele vrijheid
Uw varende hotel meert elke dag af in een andere stad. Naast deelname aan interessante excursies kunt u er ook sportief op uit gaan. Op meerdere van onze schepen zijn gratis fietsen beschikbaar. Zo leent het Rijndal tussen Koblenz en Rüdesheim zich uitstekend voor een fietstour ‘Rondje met het Pontje’. Ook de Moezel is goed per fiets te ontdekken en wie kent niet de Donauradweg? Of pak de fiets voor een bezoek aan het centrum van de stad. Bent u een favoriete fietser? Dan bestaat de mogelijkheid om uw eigen fiets mee te nemen aan boord wanneer uw reis in Nederland vertrekt en terugkomt. Volop variatie tijdens uw vaarvakantie!

Individuele vrijheid tijdens luxe riviercruise

Friendship Cruises, vriendelijk geprijsd
Friendship Cruises is uniek in Nederland met dit aanbod. Een bijkomend voordeel van onze internationale contacten zijn onze welvarende cruises voor bijzonder aantrekkelijke prijzen. We varen met internationale topschepen voor Nederlandse prijzen. 

Veel inclusief
Aan boord van onze luxe hotelschepen wordt stijlvolle elegantie gecombineerd met modern comfort. Veel van onze hotelschepen beschikken over een hotellift, wellness en fitness. Uw reizen zijn inclusief volpension verzorging aan boord. Ook uw reisarrangement is geheel compleet inclusief transfer per Comfort Class touringcar, trein of vliegtuig. Door middel van de getoonde symbolen in uw brochure kunt u in één oogopslag zien wat is inbegrepen in uw reis en welke faciliteiten u aan boord kunt verwachten.

Veel inclusief op luxe riviercruise

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.