Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Exclusieve, kleinschalige Boutique Cruises naar onbekende verre bestemmingen

Boutique Cruises
Exclusive Small Luxury Rivercruises

• Bijzondere rivier
• Klein gezelschap
• Exotische landschappen
• Minder vanzelfsprekende, authentieke locaties
• Deskundige Engelssprekende lokale gidsen
• Alle excursies en entreegelden inbegrepen

Boutique Cruises met riviercruiseschip Mekong Navigator

Exclusive Luxury Rivercruises

Een Boutique Cruise maakt u in een kleiner gezelschap. In dit kleinere gezelschap ontdekt u exotische landschappen als koloniaal Vietnam en Cambodja, nostalgisch Myanmar en de Amazone van Peru. Of laat u betoveren door de sprankelende steden aan de Indiase Ganges. U reist af naar verre, minder vanzelfsprekende bestemmingen. U reist ‘off the beaten track!’. Bij aankomst op de luchthaven van uw bestemming wordt u opgevangen door een lokale gastheer die weet wat gastvrijheid is. Hij of zij begeleidt u naar uw hotel of direct naar het boutiqueschip. We vinden het belangrijk dat u zich direct thuis voelt. Gedurende uw gehele reis wordt u begeleid door deskundige Engelssprekende lokale gidsen. Zij spreken de taal en kennen de gebruiken van het land dat u gaat verkennen. De gids vertelt u alle interessante wetenswaardigheden over de cultuur, tradities en geschiedenis. Dát geeft uw reis meerwaarde! Tijdens de gehele reis, zowel de cruise als het landprogramma, zijn alle excursies en entreegelden inbegrepen. Het programma is met zorg samengesteld.

Natuurlijk bezoekt u de toeristische hoogtepunten van uw bestemming. Zo stopt u tijdens uw Boutique Cruise over de Mekong in Vietnam en Cambodja onder meer in Phnom Penh voor een bezoek aan het Koninklijk Paleis, de zilveren pagode en de Killing Fields. We nemen u echter ook graag mee naar dat mooie stukje ongerepte natuur of dat authentieke dorpje. Samen met uw gids rijdt u bijvoorbeeld in een riksja over het Vietnamese platteland en bezoekt u de rijstpapierbedrijfjes in Cai Be. Voor kleinere waterwegen worden toerbootjes gebruikt om dieper de jungle in te kunnen trekken en de vele soorten vogels te spotten. Nieuw in ons programma is een cruise langs de kalkstenen rotsformaties in Halong Bay met een bezoek aan het levendige Hanoi. Tussendoor ziet u ook lokale markten en dorpen, zoals Viet Tri. In Myanmar bezoekt u langs de Irrawaddy de magische vallei van Bagan, met duizenden tempels en pagodes. Ook wordt u meegenomen naar landelijk Yandabo en bezoekt u de teakhouten kloosters in Sale. Tijdens uw cruise over de Amazone springen dolfijnen voor het schip uit, papegaaien vliegen over en er klinkt geschreeuw van brulapen. De Taj Mahal kan zeker niet worden overgeslagen tijdens uw reis door India, maar daarnaast bezoekt u plaatsen langs de Ganges die nog door weinig toeristen zijn ontdekt. Unieke ervaringen die uw reis onvergetelijk zullen maken! Met een Boutique Cruise van Friendship Cruises kiest u voor iets speciaals, kleinschaligheid en exclusiviteit.

Exclusive Small Luxury Rivercruises

Boutique Cruises zijn het neusje van de zalm. Deze nieuwe vorm van riviercruisen lijkt in niets meer op het oubollige reisje over de Rijn. Aan boord van luxe 4- en 5-sterren***** boutiqueschepen ontdekt u de mooiste rivieren wereldwijd. Begin de dag met een les tai chi op het Zonnedek of een ontbijt op uw eigen balkon. Wie geen zin heeft in een excursie over land of op het water, blijft tijdens de Mekongcruise aan boord voor een massage of om Vietnamees te leren koken. Tijdens uw cruise over de Amazone en haar zijrivieren in Peru springt een roze zoetwaterdolfijn voor het schip uit, kleurige papegaaien vliegen over, uit het regenwoud klinkt het geschreeuw van brulapen en onder de groene deken van waterplanten liggen alligators op de loer. Uw chef-koks zorgen voor uitstekende maaltijden met lokale specialiteiten en organiseren kookworkshops of lezingen over de culinaire hoogstandjes en tradities van uw bestemming.

Exclusive Luxury Rivercruises

Tijdens de reis staat het cruisen over een bijzondere rivier centraal. Een luxe verblijf aan boord van een varend boutiquehotel met rondom uitzicht op tropische landschappen. U vaart op schepen variërend in grootte van ca. 25 tot 65 passagiers, die ver uitstijgen boven de doorsnee varende hotels voor de massa, waar ca. 140 tot 155 passagiers aan boord zijn. U maakt uw cruise in een internationaal gezelschap, bestaande uit onder andere Amerikanen, Australiërs, Engelsen, Russen of Fransen. Dat wordt comfortabel genieten!

Reis op maat
Vooraf en aansluitend aan uw cruise maken wij het programma af met een aantrekkelijk landprogramma. Natuurlijk is het voor deze unieke bestemmingen mogelijk uw reis op maat aan uw specifieke wensen aan te passen. Vanwege onze 40 jaar ervaring en de samenwerking met betrouwbare partners zijn wij als geen ander in staat om uw persoonlijke wensen te vertalen in een reisvoorstel op maat. U bent zelf de regisseur!

Klik hier voor het uitgebreide aanbod wereldwijde cruises van Friendship Cruises. Kijk per vertrek onder het tabblad 'BOEK NU' voor alle mogelijke vertrekdata, bij meerdere rivieren met elke week vertrek!Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.