Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Oud-en nieuwcruises 2019: ontdek de luxe aan boord tijdens Nieuwjaar

Voor prachtige oud- en nieuwcruises bent u bij Friendship Cruises aan het juiste adres. Wilt u ook de jaarwisseling doorbrengen op een 5-sterren luxe hotelschip en vanaf het water genieten van het prachtige vuurwerk? Onze oud- en nieuwcruises bieden u deze unieke ervaring, die u zeker te weten nooit meer gaat vergeten.

De mooiste Oud en Nieuw cruises

Luxe aan boord tijdens de oud- en nieuwcruise

Het is uitstekend vertoeven aan boord van onze luxe schepen. U geniet tijdens de oud- en nieuwcruises van prachtige uitzichten en de met lichtjes versierde steden. Na een voortreffelijk diner op oudejaarsavond laten we om twaalf uur de champagneglazen klinken voor een sprankelende jaarwisseling. Geniet van het schitterende vuurwerk en uitzicht aan boord van uw luxe hotelschip. Wij nodigen u van harte uit om de jaarwisseling met ons te vieren tijdens de oud- en nieuwcruises!

Tijdens de oud- en nieuwcruises bezoeken we diverse steden, waar u de mogelijkheid heeft om op excursie te gaan. ’s Avonds geniet u van een uitstekend verzorgd diner en drinkt u vervolgens nog een drankje in de salon. Gedurende onze oud- en nieuwcruises kunt u heerlijk ontspannen en genieten aan boord van uw luxe hotelschip.

Het hotelschip waar u de oud- en nieuwcruise mee maakt,  is stijlvol en elegant ingericht. Alles is aanwezig om u een onbezorgde en onvergetelijke reis te bezorgen. De meeste hotelschepen waar Friendship Cruises mee vaart, beschikken over cabines met panorama schuifpui en Frans balkon. Al varend geniet u van de gezellige sfeer en de uitstekende verzorging tijdens de oud- en nieuwcruises.

Brochure aanvragen over de Oud- en Nieuwcruises

U vindt op onze website www.friendshipcruises.nl veel informatie over de oud- en nieuwcruises die wij aanbieden, maar wij doen u ook graag een brochure toekomen. Hierin kunt u meer lezen over de oud- en nieuwcruises die wij aanbieden. Ook vindt u in deze brochure een overzicht van alle andere cruises van Friendship Cruises.

Wilt u meer weten over onze oud- en nieuwcruises of een andere mooie cruise uit ons aanbod, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via het telefoonnummer 088-13 07 300 of het e-mailadres info@friendshipcruises.nl. Een van onze medewerkers staat u dan graag te woord en reserveert graag een plaats aan boord van een van onze oud- en nieuwcruises.

De mooiste cruises met Oud en Nieuw

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.