Maria de Jong

Mijn naam is Maria de Jong. Ik ben geboren en getogen in Friesland, die prachtige provincie in het Noorden des Lands, met de vele mooie meren. Van huis uit spreek ik geen Fries, maar door de jaren heen heb ik het wel geleerd.

Sinds enige jaren ben ik cruiseleader bij Friendschip Cruises, voor enkele weken per jaar, wat fantastisch is.  Het varen heeft altijd al mijn belangstelling gehad en tezamen met mijn reislust is dit een unieke combinatie.

Het begeleiden en het bijstaan van de mensen in allerlei situaties is erg dankbaar werk. Ook een luisterend oor is belangrijk, want vaak komen er verhalen los, die men graag aan een onbekend persoon wil toevertrouwen.

Het is voor mij een echte passie geworden en mijn doelstelling is om de gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen en er voor hen te zijn. Ik zie regelmatig dezelfde gasten, die weer meegaan voor de zoveelste keer, wat natuurlijk een goed teken is. Zelf heb ik nog meerdere contacten met een aantal gasten er aan over gehouden.

Ik meen dan ook bijna zeker te weten, dat u zich thuis zult voelen op een reis met Friendship Cruises, want hier cruise je op die mooie luxe schepen in een ambiance van grote klasse. De bemanning is heel attent en behulpzaam en de diners zijn werkelijk culinaire hoogstandjes. Kortom u wordt als een vorst in de watten gelegd in een ongedwongen sfeer.

Graag ontmoet ik u op een riviercruise, het maakt niet uit welke, of het nu de Rijn, Moezel, Donau of de Rhône is, elke rivier heeft zijn charme en samen met u wil ik uw cruise tot een onvergetelijke reis maken.Gerelateerde cruises

Najaarscruise Rijn en Moezel

Najaarscruise Rijn en Moezel

7-daagse cruise Vertrek: 9 oktober 2019 vanaf € 798 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.