Yolanda van Greevenbroek

Bonjour! Mijn naam is Yolanda van Greevenbroek. Bent u van plan een cruise op de Seine of de Rhône te gaan maken? Grote kans dat u mij dan treft: al op jonge leeftijd werd ik verliefd op Frankrijk. Het land, de taal en de cultuur: het fascineerde mij allemaal. Het was daarom niet meer dan vanzelfsprekend dat ik na mijn middelbare school Frans ging studeren.

Daarnaast heb ik 20 jaar bij de KLM gewerkt waardoor ik alle continenten van de wereld heb gezien. Nog steeds ben ik een groot deel van het jaar in het buitenland te vinden.

Omdat ik het fantastisch vind om mijn ervaringen en enthousiasme te delen met anderen, heb ik in 2010 besloten om een opleiding voor reisleider te gaan volgen. Naast mijn baan als docent begeleid ik tegenwoordig regelmatig reizen naar het buitenland, met name naar Frankrijk, wat voor mij echt als mijn tweede thuis voelt. Op deze manier komen mijn twee grote passies samen, namelijk reizen én het zorgen voor mijn gasten.

De cruises van Friendship Cruises zijn uitstekend georganiseerd. Iedereen wordt aan boord van de prachtige schepen heerlijk verwend en door de interessante excursies krijgt men een goede indruk van de rijke cultuur en de mooie natuur van het land. Varen door Lyon of Parijs en genieten van de fraai verlichte monumenten: dat is voor mij echt een droomvakantie!

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.