Ina Ceelen

Op reis gaan om weer thuis te komen...!

Op reis gaan, genieten van een luxe verblijf aan boord, lekker eten, je verwonderen over de kunst en cultuur in de landen waarin je reist: wie wil dat nu niet? Nu, ik in ieder geval wel, maar dan heel graag samen met u!

Mijn naam is Ina Ceelen, woonachtig in Eindhoven. Deze website biedt mij een leuke gelegenheid om een tipje van 'mijn sluier' op te lichten.

Aansluitend aan mijn werkzaam leven, onder andere als trainer, coach en loopbaanadviseur, heb ik voor Friendship Cruises een aantal reizen begeleid over de Donau en de Rijn.

Eerder, in Duitsland (Schwangau), Engeland (Weymouth) en Italië (Florence) heb ik achttien maanden lang jongeren uit heel Europa begeleid op het gebied van sport en spel, maar ook met hen, onder supervisie van 'Bonn' en 'Brussel', mogen discussiëren over de voors en tegens van de toen nog aanstaande Europese eenwording. Een fantastische tijd!

Ook het begeleiden van ski- en bridgereizen binnen Europa heeft mij veel plezier en vrienden voor het leven opgeleverd.

Privé heb ik al reizende binnen en buiten Europa het avontuur gezocht en beleefd. Ik heb veel over de bezochte landen en culturen geleerd en, al reizende, veel over mij zelf! Tegenwoordig ligt voor mij het accent vooral op het deelnemen als gast aan klassieke muziek- en opera reizen, voornamelijk in Europa. Ik kan daar enorm van genieten!

Maar ook het reizen over water heeft mijn hart gestolen. En dan kan het niet anders dan dat ik zeer enthousiast ben over het leven en beleven aan boord van de prachtige cruiseschepen die ingezet worden door Friendship Cruises. Bijzonder leuk is het om dan als cruiseleader een bijdrage te kunnen leveren aan uw plezier en uw gemak. Ik vind het een eer om u als gast te begeleiden aan boord, maar ook ga ik graag met u op ontdekkingsreis in de steden die wij onderweg aan zullen doen. Friendship Cruises zorgt altijd voor een uitstekende gids ter plaatse maar, goed voorbereid, zal ik er steeds voor zorgen dat ik niet met mijn mond vol tanden sta bij uw vragen over de bezienswaardigheden onderweg.

Samen op reis om weer thuis te komen... maar dan wel met prachtige herinneringen aan een schitterende cruise! Ik kijk er naar uit! U ook?

Ina Ceelen

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.