Kata Vazir

 Beste Friendship Cruise reizigers,

Van harte welkom! Mijn naam is Kata Vazir en ik ben één van de cruiseleaders bij Friendship Cruises en wie weet, misschien binnenkort ook uw cruiseleader.
Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door andere landen en hun cultuur. Als een globetrotter reis ik al jarenlang en geniet van alles wat daar mee samenhangt. Toerisme studeren was dan ook een logische keuze voor mij als jongvolwassene. Na afloop van mijn studies werkte ik al snel in allerlei takken van toerisme, van entertainer tot reisbureau medewerker, en ook als stewardess bij Martinair en KLM, en als guest relations officer op Cruiseschepen. Al snel besefte ik dat ik graag met mensen werk en vooral als ik een meerwaarde kan bieden aan hun vakantie. Tijdens een van mijn talrijke reizen, kwam ik in Miami terecht en werd ik helemaal verliefd op deze stad. Twee jaar later trok ik mijn stoute schoenen aan en ben ik met 2 volle koffers verhuisd naar Amerika. Na een aantal leuke en leerzame banen, vond ik mijn droombaan als Tour Director in Amerika en als cruiseleader bij Friendship Cruises. Ik was weer terug in het toerisme en nu als gids voor Nederlandstaligen in Amerika en Europa.
Net als voor mijn collega’s is reizen mijn passie en doe ik mijn werk met veel plezier en geeft het me vooral veel voldoening om de passagiers aan boord van Friendship Cruises een onvergetelijke reis te geven.
Hopelijk tot binnenkort! All aboard! 

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.