Cindy Kanters

Mijn naam is Cindy Kanters. Ik ben reisleidster en ben woonachtig in Zoetermeer.

In mijn jonge jaren ben ik werkzaam geweest bij Holland International en heb daar een ontzettend mooie en leerzame tijd gehad. Hier is mijn passie voor reizen en het ontdekken van nieuwe culturen ontstaan.
Hierna ben ik lange tijd als secretaresse bij de productschappen werkzaam geweest waar ik ook met veel plezier heb gewerkt. In de tussentijd bleef ik met mijn gezin mooie en verre reizen maken. Zo hebben we Noord- en Zuid-Amerika per camper verkend, fantastische vakanties in Australië en Nieuw-Zeeland gehad en ook Afrika heeft ons hart gestolen.
Toen de productschappen in 2015 werden opgeheven besloot ik meer tijd aan mijn hobby reizen te besteden. De eerste stap hiertoe was het volgen van een algemene toeristische opleiding, gevolgd door een opleiding tot reisleidster bij het IVOR. Ik heb als vrijwilligster verscheidene reizen met mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in zowel binnen- als buitenland begeleid.
Inmiddels ben ik alweer een tijd werkzaam bij Friendship Cruises, waar ik deel uitmaak van een groep enthousiaste cruiseleaders en waarbij de voldoening ligt in het bezorgen van een ultieme droomvakantie aan onze gasten.
Ik hoop snel de kans te krijgen u op één van onze cruises een onvergetelijke ervaring te bezorgen!

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.