Brigitte Kuijpers-van den Assem

 

Mijn naam is Brigitte Kuijpers-van den Assem.
Al jaren werk ik als verpleegkundige, gezondheids-wetenschapper en bedrijfskundige in met name managementfuncties in de zorg en het betalingsverkeer. Vanuit mijn brede belangstelling deed ik in 2017 de opleiding tot reisbegeleider. Kort daarna ben ik bij Friendship Cruises komen werken en nu begeleid ik enkele cruises per jaar naast mijn andere werk.

Reizen en varen zijn hobby’s van mij en zo ook omgaan met mensen. In de rol van cruiseleader bij Friendship Cruises komt dit alles op een mooie manier bij elkaar. Ik ben geïnteresseerd in wie u bent en ik wil u graag de aandacht en ondersteuning geven die u, wenst. Het is mede aan mij, als cruiseleader, om op een enthousiaste, positieve manier een kwalitatief goede reis te verzorgen. Een cruise waarbij u, waar gewenst of nodig, adequate begeleiding ervaart en waar toezeggingen nagekomen worden.
Met belangstelling kijk ik naar u uit. Dat wij samen een aangename, verrassende reis zullen maken die verder gaat dan het comfortabele hotelschip en de prachtige rivier.

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.