Leendert BooyensReizen is verwachting, avontuur, verwondering en herinnering. Ik ben Leendert Booyens, mijn wieg stond in Johannesburg, Zuid-Afrika, en als cruiseleader voor Friendship Cruises heb ik het voorrecht om mijn liefde voor reizen, mensen, muziek en gastronomie te mogen combineren.
Ik studeerde Muziekwetenschap aan de University of the Witwatersrand in Johannesburg en fagot aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Bij het IVOR heb ik mijn diploma Reisleider gehaald en ik ben ook reisleider bij Hannick muziekeizen. Als orkest- en kamermusicus heb ik door de jaren heen ontelbare concertreizen gemaakt in binnen-en buitenland. Iedere reis maakt mij opnieuw nieuwsgierig naar de historie, cultuur en gewoonten van een land.
Als cruiseleader maak ik niet slechts “van mijn hobby mijn beroep”, maar beschouw ik het mijn missie om uw verwachting van de reis gestalte te geven; samen met u het avontuur aan te gaan; verwonderd te zijn over de rijke geschiedenis en cultuur van de landen die we bezoeken, en onuitwisbare herinneringen te creëren.
De prachtige rivieren waar Friendship Cruises op varen hebben door de eeuwen heen gediend als bron van inspiratie voor componisten, dichters en schilders. Laat u meevoeren en op uw beurt inspireren; ik verwelkom u graag aan boord voor een onvergetelijke reis!

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.