Wilbert BoerenMijn naam is Wilbert Boeren en ik werk sinds 2013 als reisleider. Naast Friendship Cruises werk ik voor nog 2 andere opdrachtgevers. Als kleine zelfstandige neem ik daarnaast toeristen mee binnen Nederland, veelal op dagtochten maar soms ook met een meerdaags programma.
Ook begeleid ik kinderen bij Milieu-educatieve activiteiten voor het milieucentrum in Deventer waar ik sinds 35 jaar woon.
De mooie stad Deventer heeft mijn ogen geopend voor cultuur-historie. In combinatie met mijn liefde voor en kennis van de natuur is dit de basis van waaruit ik mensen graag mee neem op reis.
Reizen, nieuwe plekken ontdekken, mensen “het andere” laten zien en beleven; ik geniet er iedere keer weer van, niet in het minst vanwege al de verschillende karakters die je ontmoet, de verhalen en indrukken die je met elkaar kunt delen.
Respect voor elkaar en voor de wereld met al die verschillende volken en culturen en de fascinerende natuur zijn daarnaast drijfveren om dit werk te doen. Ik neem u dan ook graag mee op uw persoonlijke ontdekkingstocht. Hopelijk treffen we elkaar snel!

Bekijk de gerelateerde cruises

Donaucruise tot aan de Zwarte Zee

Donaucruise tot aan de Zwarte Zee

16-daagse cruise Vertrek: 30 mei 2020 vanaf € 2198 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.