Annemarie AardewerkAls ik me zo aan u mag voorstellen: ik ben Annemarie Aardewerk en ik hoop u straks daadwerkelijk te ontmoeten op één van de mooie Friendship Cruises. Deze boottochten bieden de perfecte combinatie van comfort, plezier en ontspanning. Daarbij is het voor mij de uitdaging om met aandacht en zorgvuldigheid de begeleiding optimaal te maken voor de kwaliteit van uw reis.
Vanuit een jarenlange ervaring als reisbegeleidster en gids in de internationale reiswereld ben ik vertrouwd met de organisatie, service en samenwerking als voorwaarden voor een aangename reis. Graag en met veel enthousiasme zet ik me daar voor in. Aanwezig wanneer gewenst of achter de schermen indien nodig. Uiteindelijk telt alleen de kwaliteit van uw vakantie en het genieten van alles wat het schip en het programma u te bieden hebben. Juist in een groepsreis moet de kwaliteit immers ook individueel gericht zijn.
Mijn passie voor het begeleiden van reizen gaat samen met mijn eigen interesses voor landschap, geschiedenis en cultuur. Een belangstelling die ik graag deel en waarmee ik soms nog een extra accent aan het programma kan geven. Ik kijk er naar uit om samen aan boord te gaan voor een prachtige reis vol verrassingen, vergezichten en veilige havens.

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.