Maja Koster

Welkom bij Friendship Cruises! Mijn naam is Maja Koster, in 1972 geboren in Oss, maar door studie, stages en werk heb ik op diverse plaatsen op de wereld gewoond. Na mijn opleidingen Logistiek en Beleids- en Organisatiewetenschappen heb ik jarenlang gewerkt als logistiek adviseur bij diverse adviesbureaus en was ik in mijn vrije tijd een fervent reiziger. Maar al een hele tijd kriebelde het en liep ik rond met het idee ‘iets in het toerisme’ te gaan doen, en uiteindelijk heb ik de stap genomen: eerst heb ik gevaren als Assistant Shore Excursions Manager bij de Holland Amerika Lijn en daarna heb ik een toeristische opleiding en een opleiding Reisbegeleiding gevolgd. Sinds 2013 werk ik als zelfstandig reisadviseur en daarnaast ben ik sinds augustus 2015 docente toeristische vakken aan een HBO. Dit is een hele uitdaging, maar het is ontzettend leuk om te zien hoe mijn studenten (toeristische) zaken oppikken en toepassen en daardoor net zo gepassioneerd raken over toerisme en reizen als ikzelf.

Mijn studenten gaan echter in mei al op stage, en dat geeft mij de tijd om mijn toeristische kennis en ervaring in de praktijk op peil te houden. En hoe kan ik dat beter doen dan als Cruiseleader bij Friendship Cruises? Een geweldige organisatie, die uitsluitend voor kwaliteit gaat! Zowel op het water, door de prachtige schepen waar ze gebruik van maken, als op de wal, door de prettige en deskundige organisatie.

En als ik thuis uit mijn raam kijk en een riviercruiseschip voorbij zie varen (ik woon pal aan de Maas), kan ik niet wachten om weer aan boord te stappen en mijn passagiers de cruise van hun leven te bezorgen.
Tot ziens aan boord!

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.