Gwen Kruizinga

Mijn naam is Gwen Kruizinga. Sinds enkele jaren werk ik voor Friendship Cruises en doe dat met heel veel plezier en enthousiasme. Ik ben geboren en getogen in het buitenland. Dat verklaart wellicht mijn passie voor het reizen als reisleider. Daarnaast is mijn drijfveer: onze gasten meenemen in de wereld van de riviercruise, waar ze op een ontspannen manier veel ontdekken, steeds weer een nieuw landschap beleven en al varend genieten van een heerlijk diner en het comfort aan boord.

Wat ik de mooiste rivieren vind om op te varen? De romantische Donau met zijn vele interessante steden en zijn IJzeren Poort? Of de Rijn? Lieflijk, maar ook heel stoer. De Rhône of de Seine? Oui, aussi très interessante. Of misschien wel de Wolga, een culturele belevenis. En wie weet wordt het wel de Mekong-rivier met zijn indrukwekkend verleden, de Irrawaddy of de Yangtze rivier! Ik kan niet kiezen…!

Waarom ik deze riviercruises zo graag begeleid? Friendship Cruises heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daardoor ga ik na iedere reis voldaan naar huis: het was weer een succes!

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.