Marianne RevenichMijn naam is Marianne Revenich en ik woon nu meer dan 10 jaar in Friesland.

Voorheen woonde en werkte ik geruime tijd in Den Haag en begon mijn interesse in het reizen en culturen ontdekken te groeien, hetgeen later een passie werd. Privé heb ik aardig wat afgereisd, met name buiten Europa en via mijn werk indertijd, heb ik een jaar lang in de U.S.A. gewoond. Later ben ik, eerst in Den Haag, en later in Friesland touringcar chauffeuse geworden en heb veelal met senioren vele meerdaagse reizen mogen maken door heel Europa.

In het dagelijks leven ben ik momenteel werkzaam in de zorg, bij mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking, hierin vind ik veel voldoening.

Ik wilde betrokken blijven in de reisbranche en heb toen een reisleiderscursus gevolgd bij IVOR. Na mijn certificering ben ik eerst bij een cruise maatschappij terecht gekomen en heb ik diverse cruises gedaan in de reisleiderssfeer. Dit was een goede start voor mijn ontwikkeling hierin. Het is toch weer heel wat anders dan op een touringcar rijden.

Een aantal jaren geleden ben ik bij Friendship Cruises terechtgekomen en inmiddels heb ik diverse cruises mogen begeleiden, hetgeen me goed bevalt. Mijn ervaring is dat het een eerlijk bedrijf is en het gaat hier om de klant. Dat spreekt mij aan. De schepen zijn luxueus en comfortabel, de bemanning uiterst vriendelijk en dan nog maar te zwijgen over het heerlijke eten! Bij iedere cruise hoor je wel een “onderaards… maar toch duidelijk tevreden gemompel”: oh… we zijn weer heel wat kilootjes aangekomen, oh…!

Als bedrijf maar ook als reisleider, wil je graag dat het eindproduct goed is! De mensen / passagiers die zo’n reis hebben geboekt, moeten waar voor hun geld krijgen en tevreden naar huis kunnen gaan. Dat is waar we naar streven!

Misschien dat ik u persoonlijk mag ontmoeten op één van onze mooie en ontspannen cruises. Van harte uitgenodigd, welkom! Wolkom! (in het Fries)

Gerelateerde cruises

Seine Symphony

Seine Symphony

8-daagse cruise Vertrek: 4 september 2019 vanaf € 1498 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.