Marijke Bezooijen

Graag neem ik bij deze de vrijheid mij als cruiseleader van Friendship Cruises aan u voor te stellen. Ik ben Marijke Bezooijen. In mijn dagelijks leven ben ik reisleidster bij verschillende reisorganisaties, onder andere op verre bestemmingen als China en Vietnam; bus- en treinrondreizen in Europa en cruiseleader bij Friendship Cruises.

Ik werk graag bij Friendship Cruises op de hotelschepen, omdat daar ook een beetje mijn hart ligt. Ik ben namelijk geboren als schippersdochter en wij waren haast altijd met ons schip in Duitsland op de grote rivieren. Deze ervaring is de reden, dat ik hier veel over kan vertellen. Tot op heden heb ik circa twintig cruises als cruiseleader met veel plezier begeleid, ook over de Donau naar Budapest. De cruises in bijvoorbeeld Frankrijk en Rusland zijn ook heel interessant, uitdagend en grensverleggend. Zeker ook een aanrader! Verder vind ik de kwaliteit van Friendship Cruises heel belangrijk waardoor ik graag voor hen werk.

Buiten het feit, dat reizen in mijn bloed zit en ik graag kennis op dit gebied wil overdragen, vind ik het heel belangrijk mijn gasten een fantastische vakantie te laten beleven. Dit kan u dan doen besluiten wederom voor Friendship Cruises te kiezen.

Ik kom ook regelmatig gasten tegen die al diverse keren voor de cruises op de hele grote schepen naar bijvoorbeeld Noorwegen of het Caribisch gebied hebben gekozen. Het is dan ook weer heel leuk om te horen, dat de persoonlijke aandacht op de kleinere schepen met minder gasten bij Friendship Cruises, toch wel heel erg op prijs wordt gesteld.

Ik hoop u graag een keer te mogen ontmoeten en uw reis te begeleiden op één van onze mooie cruises!

Gerelateerde cruises

Donau Rhapsody

Donau Rhapsody

8-daagse cruise Vertrek: 30 augustus 2019 vanaf € 1398 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.