Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Een luxe Main cruise in Duitsland boekt u bij Friendship Cruises

Een onmisbare belevenis in uw leven is een schitterende cruise over de Main, die zich al kronkelend een weg door het wijnbouwgebied het Frankenland baant. U zult versteld staan van de indrukwekkende landschappen en het aan u voorbij glijdende natuurschoon op de Main cruise routes. De uitstapjes naar Bamberg, ook wel ‘Klein Venetië’ genoemd, en Würzburg maken uw reis compleet! Daarnaast is de Main de verbindende rivier tussen de Rijn en de Donau. Soms wordt een Main cruise gecombineerd met een cruise over de Donau of de Rijn riviercruise naar onder meer Mainz, Koblenz en Keulen. Mogelijkheden genoeg, maar de Main cruise zelf is al een cruise met een gouden randje!

De mooiste Main cruise

Excursies tijdens een Main cruise

Tijdens een Main cruise kunt u kiezen uit diverse excursiemogelijkheden. Zo kunt u per touringcar naar de Altstadt van Bamberg, waar u een stadstour kunt maken. Dit historische stadscentrum met vele smalle steegjes, verschillende stadspleinen en monumentale panden met middeleeuwse en barokke gevels, maakt het alsof u door een groot openluchtmuseum loopt. Ook staat een bezoek aan Würzburg op het programma tijdens uw Main cruise. Deze residentie- en universiteitsstad, schilderachtig gelegen aan weerszijden van de Main, biedt een levendige sfeer en een vriendelijke charme. Na de stadstour bezoekt u de Würzburger Residenz. Na een wandeling door deze rijk versierde Residenz zal er als afsluiting een bezoek aan een Weinstube plaatsvinden, waar u van een kleine wijnproeverij kunt genieten. Ten slotte brengt de cruise over de Main-rivier u naar Frankfurt.

De mooiste Main cruise

Verblijf aan boord van een drijvend hotel tijdens uw Main cruise

Wanneer u aan boord stapt voor een cruise over de Main, bent u verzekerd van een comfortabele reis. Friendship Cruises neemt u mee op een 4-, 5- of 6-sterren luxe varend hotel. Het zal u aan niets ontbreken aan boord van de Main cruiseschepen. Uw verblijf aan boord is namelijk op basis van volpension, dit betekent inclusief ontbijt, lunch en diner.

De mooiste cruise over de Main

Lees meer informatie en boek uw Main cruise

Om een brochure te ontvangen over een Main bootreis vult u hier uw gegevens in op het aanvraagformulier. Wilt u liever telefonisch te woord gestaan worden, neemt u dan contact op met een van onze riviercruisespecialisten via 088-13 07 300. Een e-mail stuurt u naar info@friendshipcruises.nl. Mocht u uw Main cruise direct willen boeken op www.friendshipcruises.nl, kiest u dan uit een van onderstaande cruises, onder andere over de Main.

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.