Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Bekijk onze luxe kerstcruises 2020 aan boord van onze mooiste 4-, 5-, en 6-sterren hotelschepen

Unieke kerstcruises 2020 over de mooiste rivieren van Europa

Friendship Cruises biedt diverse schitterende kerstcruises aan over Europa’s mooiste rivieren. We hebben diverse 7-, 8-, 9- en 11-daagse kerst riviercruises voor 2020 gepland staan. Ook in 2021 zullen wij weer mooie kerstcruises aanbieden.

Uiteraard bieden wij daarbij ook diverse kerst gerelateerde excursies aan. Bij onze kerstcruise over de Rijn bezoekt u bijvoorbeeld een exclusief kerstconcert in de Sint-Kastorbasiliek in Koblenz. Kiest u voor een kerstcruise over de Rijn in Duitsland, dan staat een bezoek aan de kerstmarkt in Düsseldorf en Bonn op het programma. Wilt u deze excursies niet missen, boek dan gerust een van onze kerstcruises.

Beleef de mooiste luxe kerstcruises

Aanbod kerstcruises

U vindt bij Friendship Cruises een royaal aanbod aan kerst riviercruises. Wat dacht u van een kerstcruise over de Elbe, waarbij u onder andere een bezoek brengt aan Dresden, Meissen, Torgau, Wittenberg en de Sächsischer Schweiz? Of gaat uw voorkeur uit naar een kerstcruise over de Rijn, met bijvoorbeeld kerst gethematiseerde excursies naar Keulen en Rüdesheim? In ons aanbod kerstcruises vindt u ook een cruise over de Rhône en Saône in Frankrijk. Ook kunt u kiezen voor een kerstcruise over de Donau, met excursies naar Stift Melk, Wenen met Schloss Schönbrunn, Boedapest, Bratislava en Linz.

Beleef de mooiste luxe kerstcruises

Luxe tijdens de kerstcruises

Aan boord van onze riviercruiseschepen komt u tijdens de kerstcruises niets tekort, want de verzorging aan boord is voortreffelijk. De bemanning staat gedurende uw kerst riviercruise altijd voor u klaar. Afhankelijk van de door u gekozen kerstcruise treft u aan boord een groot aantal faciliteiten. Elk cruiseschip heeft uiteraard een luxe restaurant waar u kunt genieten van een overheerlijke maaltijd. Sommige cruiseschepen hebben zelfs een kapsalon en fitnessruimte aan boord. Tijdens de kerstcruises zal het u dus aan niets ontbreken.

Beleef de mooiste luxe kerstcruises

Meer informatie over kerstcruises

Wilt u meer weten over de kerstcruises van Friendship Cruises, dan horen wij dat uiteraard graag van u. U kunt ons een e-mail sturen (info@friendshipcruises.nl), maar onze riviercruisespecialisten zijn ook telefonisch te bereiken op 088 – 13 07 300. Wilt u meer lezen over onze kerst riviercruises, dan kunt u ook onze brochure aanvragen via de telefoon of onze website www.friendshipcruises.nl. Hierin kunt u meer lezen over ons aanbod cruises gedurende de kerstdagen. Wacht echter niet te lang met het boeken van een van onze kerstcruises, want voor u het weet is er geen plaats meer aan boord!

Beleef de mooiste luxe kerstcruises

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.