Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

Kerstcruise Duitsland: met luxe schip over de Rijn, de Donau en de Elbe

De kerstperiode is een mooie periode om een kerstcruise over de Rijn en Moezel of Elbe door Duitsland te maken. Juist met kerst maken wij het extra gezellig voor u aan boord. Wat deze kerstcruises door Duitsland extra gezellig maakt, is dat de steden die aan de Rijn en de Elbe liggen ook vrijwel allemaal in kerstsfeer zijn. 

De mooiste kerstcruise Duitsland

Goed verzorgd tijdens uw kerstcruise door Duitsland

Aan boord van onze luxe, varende hotels zal het u aan niets ontbreken. Tijdens uw kerstcruise Duitsland verblijft u namelijk aan boord op basis van volpension. Iedere dag bereiden de chef en zijn brigade een heerlijke maaltijd voor u. Uiteraard serveren wij tijdens de kerstdagen smaakvolle kerstdiners.

Elke dag een stad tijdens de kerstcruise Duitsland

Tijdens de kerstcruise door Duitsland bezoekt u elke dag een andere stad. Boekt u een cruise over de Rijn, dan komt u bijv. in Düsseldorf, Keulen, Bonn en Koblenz. Kiest u voor de Elbe kerstcruise, dan bezoekt u onder andere Dresden, Wittenberg, Brandenburg en Meissen. Uiteraard staat een aantal leuke excursies op het programma voor u!

De mooiste Duitsland kerstcruise

Kerstcruise met kerstconcert in Duitsland

Speciaal voor de kerstdagen organiseert Friendship Cruises een bijzonder Kerstconcert in Bonn. In een prachtige kerk brengen talentvolle musici sfeervolle muziek ten gehore. Wilt u dit niet missen, boek dan zeker een Kerstcruise over de romantische Rijn in Duitsland bij Friendship Cruises.  Het programma zal u verassen!

De mooiste kerstcruise door Duitsland

Boeken voor kerstcruise Duitsland

Bent u enthousiast geworden over het bovenstaande verhaal over het maken van een kerstcruise in Duitsland? Friendship Cruises is u graag van dienst. Bekijk ons aanbod cruises in Duitsland met kerst op www.friendshipcruises.nl en / of vraag onze brochure aan.  Hieronder vindt u onze gegevens voor persoonlijk contact over een kerstcruise Duitsland:

Telefoon: 088-13 07 300
E-mail: info@friendshipcruises.nl

 

Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.