Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

8-daagse Douro cruise 2021: met luxe schip over de Douro vanaf Porto dwars door Portugal naar Spanje

De Douro is een rivier die op 2.200 meter hoogte ontspringt in het noorden van Portugal. U kunt deze rivier nu geheel zelf ontdekken als u kiest voor het maken van een luxe riviercruise over de Douro. Tijdens deze riviercruise Douro door Portugal vanaf Porto vaart u mee aan boord van een 5-sterren luxe cruiseschip dat voorzien is van alle luxe. U ontdekt Portugal tijdens onze Douro cruise op een machtig mooie manier. U vaart namelijk comfortabel over deze Portugese rivier door de wonderschone Douro-vallei langs onder meer Régua en Pinhão tot aan de grens met Spanje. Tijdens de reis kunt u deelnemen aan diverse excursies die wij voor u hebben geregeld. 

Douro Cruise Queen Isabel

Alle luxe tijdens een Douro cruise

Aan boord van ons luxe hotelschip treft u alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf. Het schip heeft een chique, warme uitstraling met cabines die stijlvol en comfortabel zijn ingericht. In uw cabine heeft u een televisie, een föhn, een kluisje en airconditioning tot uw beschikking. Ook heeft u tijdens uw riviercruise over de Douro een eigen badkamer met douche en toilet. Verder vindt u aan boord vaak een zwembad, een whirlpool, spa- en fitnessfaciliteiten en een sfeervol restaurant waar u geniet van een inbegrepen ontbijt, lunch en diner. Een luxe Douro cruise maakt u in 2021 aan boord van het 5-sterren hotelschip Queen Isabel.

De mooiste cruise over de Douro

Excursies tijdens de Douro cruise

Tijdens de cruise op de Douro door Portugal legt ons cruiseschip geregeld aan in diverse plaatsen. Zo kunt u een excursie maken naar Lamego, een pittoresk stadje dat rijk is aan historie. Een andere excursie is die naar het Mateus paleis, een prachtig witgepleisterd landhuis uit de achttiende eeuw met al even schitterende tuinen. Dit is zonder twijfel een van de mooiste landhuizen in Portugal. Uiteraard mag tijdens een Douro riviercruise een bezoek aan de stad Salamanca in Spanje en Porto in Portugal niet ontbreken. Hierbij hoort ook een kleine wijnproeverij / portproeverij. Voor af na uw vakantie op de Douro is zelfs een verlenging in Lissabon mogelijk.

Top 10 excursies Douro cruise

• stadstour / stadswandeling Porto met wijnproeverij
• pelgrimsoord Lamego vanuit Régua dan wel Pinhão
• paleis en tuinen Mateus Vila Real vanuit Régua
• dagexcursie Salamanca
• Castelo Rodrigo
• Pinhão
• bezoek aan traditionele quinta (wijngaard) inclusief lunch of diner
• Guimarães
• Braga
• Fado / folkloreshow aan boord

De mooiste Douro cruise

Boekt u een Douro cruise bij ons?

We verwelkomen u graag aan boord van ons 5-sterren hotelschip voor het maken van een onvergetelijke Douro cruise. Wilt u meer lezen over deze cruise, vraag dan onze brochure aan. Hierin vindt u meer informatie over de riviercruises op de Douro die wij aanbieden. Uiteraard vertellen onze riviercruisespecialisten u ook graag meer over de Douro cruises. Bel naar 088-13 07 300, stuur een e-mail naar info@friendshipcruises.nl of vul ons contactformulier in als u meer informatie over een Douro cruise wenst te ontvangen.

De mooiste Douro cruise

Bekijk de gerelateerde cruises

Dourocruise

Dourocruise

8-daagse cruise Vertrek: 17 oktober 2021 vanaf € 2598 p.p.
Dourocruise

Dourocruise

8-daagse cruise Vertrek: 7 november 2021 vanaf € 1998 p.p.
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.