Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Excellence Rhone ****+

Aan boord van de Excellence Rhône heerst een rustige sfeer, waardoor de gastvrijheid voelbaar is. Ervaar de luxe en het comfort van uw 4-sterren superior hotelschip door de stijlvolle inrichting en de uitstekende verzorging aan boord. De regionale en internationale keuken aan boord van de Excellence Rhône is uitmuntend. In de sfeervolle panoramasalon of op het Zonnedek geniet u van de prachtige panorama's die aan u voorbij glijden. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

Welkom aan boord van het riviercruiseschip Excellence Rhône 
De elegante ruimte aan boord zorgt ervoor dat u zich zeer comfortabel voelt. Op het Bovendek geniet u in de sfeervolle panoramasalon van een kopje koffie terwijl de prachtige landschappen aan u voorbij trekken. Ook op het Zonnedek kunt u heerlijk ontspannen. Het restaurant vindt u op het Middendek, hier geniet u van de voortreffelijke maaltijden. Het schip biedt plaats aan maximaal 142 personen.

Cabines als hotelkamers aan boord van het riviercruiseschip Excellence Rhône 
De royale en comfortabele cabines zijn bijzonder comfortabel en luxueus ingericht. Alle cabines hebben een eigen royale badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. De cabines op het Bovendek en het Middendek zijn maar liefst 16 m² en beschikken over een panorama schuifpui en Frans balkon. Op het Bovendek zijn ook twee mini-suites gelegen van 18 m², met een privé veranda-balkon. De cabines op het Hoofddek zijn 12 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Liften aan boord van het riviercruiseschip Excellence Rhône 
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Boven- en Middendek kunt bereiken. Het Zonnedek bereikt u per stoeltjeslift. Het Hoofddek is enkel per trap bereikbaar.

• A- en B-cabines van 16 m² met horizontale panorama schuifpui
• A-minisuites van 18 m² met privé veranda-balkon
• Echte hotellift aan boord
• Traplift naar het Zonnedek
• Gratis Wi-Fi aan boord
• Bouwjaar 2006

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.