Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Excellence Rhone ****+

Aan boord van de Excellence Rhône heerst een rustige sfeer, waardoor de gastvrijheid voelbaar is. Geniet in uw ruime cabine aan boord en de uitmuntendheid van de regionale en internationale keuken aan boord van dit hotelschip. In de sfeervolle panoramasalon of op het Zonnedek is het genieten. De prachtige panorama's glijden aan u voorbij. Ervaar de luxe en het comfort van uw 4-sterren superior luxe hotelschip door de stijlvolle inrichting en de uitstekende volpension verzorging aan boord. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

Welkom aan boord
De elegante ruimte aan boord zorgt ervoor dat u zich zeer comfortabel voelt. Op het Bovendek kunt u in de sfeervolle panoramasalon genieten van een kopje koffie terwijl de prachtige landschappen aan u voorbij trekken. Ook op het Zonnedek kunt u heerlijk ontspannen. Het restaurant vindt u op het Middendek, hier geniet u van de voortreffelijke maaltijden. Het schip biedt plaats aan maximaal 142 personen.

Cabines als hotelkamers
De royale en comfortabele cabines zijn bijzonder comfortabel en luxueus ingericht. Alle cabines hebben een eigen royale badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. De cabines op het Bovendek en het Middendek zijn maar liefst 16 m² en beschikken over een panorama schuifpui en Frans balkon. Op het Bovendek zijn ook twee mini-suites gelegen van 18 m², met een privé veranda-balkon. De cabines op het Hoofddek zijn 12 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Liften aan boord van de Excellence Rhône
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Boven- en Middendek kunt bereiken. Het Zonnedek bereikt u per stoeltjeslift. Het Hoofddek is enkel per trap bereikbaar.

• A- en B-cabines van 16 m² met horizontale panorama schuifpui
• A-minisuites van 18 m² met privé veranda-balkon
• Echte hotellift aan boord
• Traplift naar het Zonnedek
• Gratis Wi-Fi aan boord
• Bouwjaar 2006

Gerelateerde cruises

Rhône en Saônecruise

Rhône en Saônecruise

9-daagse cruise Vertrek: 19 juli 2019 vanaf € 1498 p.p.
Rhône en Saônecruise

Rhône en Saônecruise

9-daagse cruise Vertrek: 16 augustus 2019 vanaf € 1498 p.p.
Rhône en Saônecruise

Rhône en Saônecruise

9-daagse cruise Vertrek: 27 september 2019 vanaf € 1498 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.