Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Amadeus Star *****

Splinternieuw riviercruiseschip Amadeus Star vanaf april 2019 in de vaart
Wij leggen graag de loopplank voor u uit op dit gloednieuwe 5-sterren hotelschip de Amadeus Star, dat behoort tot de top van de riviercruiseschepen. Net als haar zusterschip de Amadeus Queen staat de Amadeus Star bekend om haar moderne elegantie en uitstekende faciliteiten. Geniet op het Zonnedek van de prachtige landschappen die voorbij komen of laat u heerlijk verwennen in de massagesalon. De unieke wijnbar nodigt u uit voor een heerlijk glas terwijl u geniet van de uitzichten. De uitstekende verzorging en royale cabines aan boord van riviercruiseschip Amadeus Star maken uw riviercruise compleet.

Welkom aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Star
Op het Mozartdek van hotelschip Amadeus Star kunt u in de sfeervolle panoramasalon genieten van een kopje koffie terwijl de prachtige landschappen aan u voorbij trekken. Ontspannen doet u op het Zonnedek, in de Amadeus club of in de openlucht lounge River Terrace op het Mozartdek. Tevens vindt u op riviercruiseschip Amadeus Star de volgende faciliteiten:

• Fitnessfaciliteiten (Straussdek)
• Boutique (Straussdek)
• Massageruimte (Haydndek)
• Kapsalon (Haydndek)

Het restaurant vindt u op het Straussdek, hier geniet u van de voortreffelijke maaltijden. Wat het schip Amadeus Star uniek maakt is de wijnbar op het Mozartdek, hier kunt u heerlijk genieten van de beste wijnen die op uw hotelschip aanwezig zijn. Het riviercruiseschip Amadeus Star biedt plaats aan maximaal 164 personen.

Riviercruiseschip Amadeus Star

Cabines als hotelkamers aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Star
De royale en comfortabele cabines aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Star zijn bijzonder stijlvol ingericht. Alle cabines hebben een eigen royale badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. De cabines op het Mozartdek en het Straussdek zijn maar liefst 17 m² met een innovatieve panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden en op deze wijze tevens dient als Frans balkon. Op het Mozartdek zijn ook enkele royale suites gelegen van maar liefst 26 m², met een privé verandabalkon. De cabines op het Haydndek zijn 16 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Riviercruiseschip Amadeus Star suite

Liften aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Star
Er is op hotelschip Amadeus Star een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozart-, Strauss- en Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

• C-cabines (Economy) van 16 m² met kleinere vensters die niet geopend kunnen worden (Haydndek)
• B-cabines (Economy) van 17 m² met horizontale panorama schuifpui en Frans balkon (Straussdek)
• A-cabines van 17 m² met horizontale panorama schuifpui en Frans balkon (Mozartdek)
• A-suites van maar liefst 26 m² met privé verandabalkon (Mozartdek)
• Unieke wijnbar op het Mozartdek
• Echte hotellift aan boord
• Gratis fietsen aan boord (beperkt beschikbaar)
• Wi-Fi aan boord, ca. € 8,- per dag per apparaat, € 35,- per week
• Splinternieuw: bouwjaar 2019

* Het gebruik van rolstoelen en rollators aan boord van riviercruiseschip Amadeus Star is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Elektrische scootmobiels zijn uitgesloten.

VRAAG DE BROCHURE MET CRUISES AAN BOORD VAN DIT SCHIP AAN

Bekijk de cruises met dit schip

Majestueuze Donau

Majestueuze Donau

9-daagse cruise Vertrek: 12 oktober 2020 vanaf € 1498 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.