Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Joy******

Uw hotelschip 
De Joy is een uniek hotelschip. Een royale keus uit maar liefst 58 suites van 17, 21 of 28 m² met een ruime badkamer, een apart zitje en een panorama schuifpui met Frans balkon. Ook de sfeervolle salon met panoramabar en het luxe restaurant zijn royaal van opzet. De Joy beschikt over drempelloze gangen en een echte hotellift. 

Welkom aan boord
De verzorging aan boord is op basis van volpension, het ontbijt en alle lunches en diners zijn inbegrepen. Het restaurant is gelegen op het Rubindek. De sfeervolle salon met panoramabar vindt u op het Diamantdek. De Joy biedt plaats aan maximaal 142 passagiers. Er is draadloos internet beschikbaar tegen betaling.

Vorstelijke Suites 
Alle suites en kamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht. Elke suite en cabine heeft een eigen badkamer met douche en toilet. De suites en cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Diamantdek zijn louter suites aanwezig; 22 grandsuites van maar liefst 28 m² en twee Mini-Suites van 17 m². Op het Rubindek vindt u 24 suites van 21 m², twee Mini-Suites van 17 m² en drie cabines van 14 m². Op het Smaragddek liggen acht suites van 21 m² en tien cabines van 14 m². Alle suites en cabines op het Diamantdek en op het Rubindek beschikken over een panorama schuifpui en Frans balkon. De suites op het Smaragddek beschikken over een horizontale panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden; de cabines op het Smaragddek beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Liften aan boord 
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Diamant-, Rubin- en Smaragddek kunt bereiken. Het Zonnedek bereikt u via een trap.

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.