Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Grace *****+

Riviercruiseschip Grace, 5-sterren superior
De Grace behoort tot een van de mooiste hotelschepen van Europa, 5-sterren superior. Een royale keus uit maar liefst 58 suites van 17, 21 of 28 m² met een ruime badkamer, een apart zitje en een panorama schuifpui met Frans balkon. Ook de sfeervolle salon met panoramabar, de luxe restaurants en de terrassen op het Zonnedek zijn royaal opgezet. De Grace biedt plaats aan maximaal 142 passagiers, echter kiest Friendship Cruises ervoor om met max. 95 personen te varen. Aan boord van hotelschip Grace is gratis Wi-Fi beschikbaar. 

Welkom aan boord van het ultra-luxe suiteschip Grace
Is uw cruise all-inclusive? Bijna wel. De prijzen die Friendship Cruises aan u berekent zijn op basis van volpension, dat wil zeggen dat het eten van ontbijt, lunch en diner tot pastry is inbegrepen. Drankjes zijn niet standaard inclusief, maar bij boeking kunt u aangeven of u tevens een drankenpakket wilt gebruiken. Hotelschip Grace biedt een keuze aan 3 restaurants, maar liefst 5 terrassen en 3 inside lounges om aan uw stemming van het moment te voldoen. We nodigen u uit om te dineren waar en wanneer u maar wilt. U kunt zelfs genieten van een maaltijd in uw suite. De Grace biedt u de volgende mogelijkheden:

  • Main Restaurant op het Rubindek
  • Arthur's Bistro (m.u.v. ontbijt): geniet in intieme sfeer van deze bijzondere plek achterop het schip 
  • Pool Terrace: bij mooi weer wordt u de lunch of diner geserveerd op het Zonnedek
  • Roomservice in uw suite

Terwijl de landschappen aan u voorbij glijden geniet u van het uitzicht tijdens een hapje en drankje op de verschillende outside terrassen: 


Gedurende de cruise (of bij minder goed weer) kunt u ook gebruik maken van de inside lounges: 

Optioneel kunt u (bij reservering) een drankenpakket bijboeken:
Drankenpakket 1: huiswijn, bier, frisdrank (ook uit uw minibar), sappen, koffie (incl. cappuccino, espresso, latte macchiato), thee en water
Drankenpakket 2: Open Bar, alle dranken inbegrepen (incl. sterke drank) 

Royale keus uit 58 vorstelijke suites
Alle suites en kamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht. Elke suite en kamer heeft een eigen badkamer met douche en toilet. De suites en kamers zijn verdeeld over drie dekken. Op het Diamantdek zijn 22 grand suites van maar liefst 28 m² met inloopgarderobe en twee mini suites van 17 m² gelegen. Op het Rubindek vindt u 24 suites van 21 m², twee mini suites van 17 m² en drie kamers van 14 m². Op het Smaragddek liggen acht suites van 21 m² en tien kamers van 14 m². Alle suites en kamers op het Diamantdek en op het Rubindek beschikken over een panorama schuifpui en Frans balkon. De suites op het Smaragddek beschikken over een horizontale panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden. De kamers op het Smaragddek beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Diamant-, Rubin- en Smaragddek kunt bereiken. Het Zonnedek bereikt u via een trap.

  • A-grand suites van maar liefst 28 m² en B-suites van maar liefst 21 m²
  • Alle suites en cabines op het Diamant- en Rubindek beschikken over een panorama schuifpui en Frans balkon
  • Gratis Wi-Fi aan boord 
  • Bouwjaar 2016   

Maatregelen i.v.m. Corona
Vanwege de corona-maatregelen zijn aan boord van de Grace services / faciliteiten waar sociale distantie niet mogelijk is deels niet beschikbaar. De fitnessruimte is op reservering beschikbaar. Het zwembad op het Zonnedek is open, maar mag alleen tegelijkertijd door mensen uit dezelfde cabine worden gebruikt. Daarnaast zijn de twee gemeenschappelijke toiletten in de entree niet in gebruik. U beschikt over privé sanitair in uw eigen cabine / suite. Betalingen kunnen per creditcard of pin worden gedaan, uitgezonderd de fooien die contant in een fooienpot kunnen worden gedaan. De hotellift is beschikbaar voor degenen die dat nodig hebben, op aanvraag. Een crewmember vergezelt u, het dragen van een mondkapje in de lift is verplicht.

Klik hier  voor het totale overzicht van hygiëne- en gezondheidsmaatregelen aan boord.


« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.