Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Royal Emerald *****

Royal Emerald
De Royal Emerald behoort tot één van de mooiste schepen van Europa. Met de moderne en luxe uitstraling en al haar faciliteiten is het op en top genieten aan boord van dit 5-sterren luxe hotelschip. Alle cabines op het Saffier- en Diamantdek aan boord van dit hotelschip beschikken over een echt verandabalkon waar u kunt genieten van de prachtige hoogtepunten tijdens uw reis.

Welkom aan boord
U wordt vriendelijk welkom geheten in de royale entree aan boord van de 5-sterren luxe Royal Emerald. Op het Diamantdek kunt u in de sfeervolle panoramasalon heerlijk genieten van de prachtige landschappen die aan u voorbij trekken. Ontspannen doet u op het Zonnedek of in de openlucht lounge voorop uw hotelschip. Tevens zijn er fitnessfaciliteiten, een massageruimte en een kapsalon aan boord. Het restaurant vindt u op het Saffierdek, hier geniet u van de voortreffelijke maaltijden. Het schip biedt plaats aan maximaal 171 personen.

Cabines als hotelkamers
De royale en comfortabele cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht. Alle cabines hebben een eigen badkamer met douche en toilet.  De cabines zijn verdeeld over drie dekken. De A- en B-cabines op het Diamant- en Saffierdek zijn maar liefst 19 m² met een eigen verandabalkon en innovatieve panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden en op deze wijze tevens dient als Frans balkon. Op het Diamantdek zijn ook enkele royale A-grandsuites gelegen van maar liefst 28 m², met een eigen veranda-balkon. De cabines op het Jueweeldek zijn 15 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Juweeldek, Saffierdek en Diamantdek kunt bereiken. Het Zonnedek bereikt u via een trap.

  • A-en B-cabines van 19 m² met privé verandabalkon
  • A-grandsuites maar liefst 28 m²
  • Fitnessfaciliteiten, massage en kapsalon
  • Echte hotellift aan boord
  • Bouwjaar 2008

 

 

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.