Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Scenic Eclipse ******

Welkom aan boord van HS Scenic Eclipse, 6-sterren****** luxe
De splinter nieuwe Scenic Eclipse zal op 31 maart 2019 in de Middellandse Zee in de vaart worden genomen en neemt u graag mee naar alle uithoeken van onze aarde: Noord- en Zuid-Amerika, Antarctica, Europa en de Middellandse Zee, zelfs de Arctische gebieden en fjorden. Neem uw intrek in uw luxueuze home-away-from-home en ontdek een nieuwe wereld met het allereerste ultra luxe discovery yacht ter wereld. De accommodaties aan boord van de Scenic Eclipse overtreffen de beste 5-sterren hotels. Met evenveel bemanningsleden als gasten geniet u van ongeëvenaarde persoonlijke service. Van de Spa Sanctuary en Wellness Area tot de uitgebreide keuze uit tien diner-ervaringen, ruime (observatie) lounges en bars, een (film)theater voor avondentertainment, terrassen in de buitenlucht en niet één maar zelfs meerdere zwembaden. De luxueuze wonderen aan boord zijn oneindig. Het schip biedt plaats aan 228 passagiers (200 in het geval van de Arctische gebieden en Antarctica).

• Indrukwekkend grote suites van 32 tot 195 m² met privé veranda / buitenterras
• Spa Suites en Owner's Penthouse Suites met jacuzzi
• Butler Service
• Gratis minibar inbegrepen
• Spabehandeling inbegrepen
• Spa Sanctuary
• Wellness Area met fitnessruimte, yoga- en pilates studio
• Meerdere binnen- en buitenzwembaden
• Theater
• Echte hotellift aan boord
• Wi-Fi aan boord
• Bouwjaar 2018

Vorstelijke suites
Uw indrukwekkend grote suite heeft een aparte slaapkamer gescheiden van het loungegedeelte en is ingericht met speciaal geselecteerd, elegant meubilair. Dan bevindt zich achter uw panorama schuifpui ook nog een privé veranda. Geniet hier van de fascinerende wereld die aan u voorbij trekt onder het genot van een drankje uit uw eigen gratis minibar, of een heerlijke versnapering gebracht door uw butler. Een gratis spabehandeling van een uur en laundry service behoren ook tot uw privileges (m.u.v. Verandah Suites van 32-40 m²). De Panorama Suites (110-115 m²) en de Owner's Penthouse Suites (195 m²) hebben ook een aparte eetkamer en een bibliotheek in de woonkamer, alsmede een eigen buitenterras met lounge, dat in het geval van de Spa Suites (50-52 m²) en de Owner's Penthouse Suites zelfs een jacuzzi heeft.

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u alle dekken van het schip kunt bereiken.

Friendship Cruises is Generaal Agent Scenic Luxuy Cruises & Tours van Nederland. Onderstaand zijn een aantal afvaarten gepresenteerd. Klik hier voor het totaalaanbod van alle afvaarten met de Scenic Eclipse I & II. Wij staan u graag te woord en helpen u graag met uw keuze. 


 

Friendship Cruises is Generaal Agent Scenic Luxuy Cruises & Tours van Nederland. Onderstaand zijn een aantal afvaarten gepresenteerd. Klik hier voor het totaalaanbod van alle afvaarten met de Scenic Eclipse I & II. Wij staan u graag te woord en helpen u graag met uw keuze. 

Gerelateerde cruises

Discover the British Isles

Discover the British Isles

11-daagse cruise Vertrek: 25 mei 2019 vanaf € 9998 p.p.
The Footsteps of the Vikings

The Footsteps of the Vikings

11-daagse cruise Vertrek: 28 juli 2019 vanaf € 12598 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.