Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS HANSEATIC inspiration *****

Welkom aan boord van HS HANSEATIC inspiration, 5-sterren***** luxe
De HANSEATIC inspiration zal in oktober 2019 in de vaart worden genomen. U waant zich een echte ontdekkingsreiziger in de open lucht wanneer u op de boeg geniet van alle spectaculaire ijslandschappen. Voel de wind door uw haren en hoor het ijs kraken. Uiterst hartelijk wordt u welkom geheten met een fles champagne in uw cabine of suite. In de Ocean Spa kunt u ontspannen in de Finse sauna met oceaanzicht of de stoomsauna. Tegen betaling is ook een massage of kappersbehandeling mogelijk. In één van de drie restaurants geniet u van de volpension verzorging: ontbijt, lunch en diner, alsook koffie / thee in de middag en een  midnight snack. De ervaren experts verzorgen tussen de excursies door diverse presentaties en lezingen over uw cruisebestemmingen. U maakt uw cruise met een internationaal gezelschap. De HANSEATIC inspiration biedt plaats aan 230 passagiers (Antarctica maximaal 199 passagiers, omwille van de door de IATO ingestelde parameters). U kunt tegen betaling gebruik maken van het internet. Enkel een e-mail verzenden is gratis. De sterkte van het signaal kan echter variëren door het varen door zeer afgelegen gebieden.

• Suites en cabines van maar liefst 21 tot 71 m²
• Fitnessfaciliteiten
• Ocean Spa met Finse sauna en stoomsauna
• Koffie / thee in de middag en midnight snacks inbegrepen
• Bouwjaar 2019

Suites & Cabines
De gebogen lijnen en natuurlijke kleuren in uw cabine of suite zorgen voor harmonie en pure ontspanning. De Outside Cabins, Panoramic Cabins en French Balcony Cabins hebben een afmeting van 21-23 m², de Balcony Cabins zijn 27 m². De Junior Suite van 42 m² met privé balkon (6 m²) en de Grand Suite van 71 m² met privé veranda (16 m²) hebben een aparte woon- en eetkamer en een slaapkamer met spectaculaire panorama uitzichten. Alle cabines en suites beschikken over een regendouche, minibar, koffiemachine, verrekijker en Nordic Walking stokken. Daarnaast kunt u in de suite genieten van de televisies, de stoomsauna en Butler Service. De Grand Suite heeft tevens een apart toilet.

Graag sommen we de mogelijkheden voor u op: 
Categorie 1 2-pers. Outside Cabin (22 m²), panoramavenster
Categorie 2 2-pers. Panoramic Cabin (21 m²), panoramavenster
Categorie 3 2-pers. French Balcony Cabin (23 m²), panoramavenster
Categorie 4 2-pers. Balcony Cabin (27 m²), privé balkon
Categorie 5 2-pers. French Balcony Cabin (21 m²), panoramavenster
Categorie 6 2-pers. Balcony Cabin (27 m²), privé balkon
Categorie 7 2-pers. Balcony Cabin (27 m²), privé balkon
Categorie 8 2-pers. Balcony Cabin (27 m²), privé balkon
Categorie 9 2-pers. Junior Suite (42 m²), privé balkon
Categorie 10 2-pers. Grand Suite (71 m²), privé veranda

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u alle dekken van het schip kunt bereiken.Gerelateerde cruises

Cruisen naar Antarctica

Cruisen naar Antarctica

24-daagse cruise Vertrek: 14 februari 2020 vanaf € 17698 p.p.
Noordpool expeditie

Noordpool expeditie

18-daagse cruise Vertrek: 21 augustus 2020 vanaf € 12498 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.