Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Kronshtadt****

Het comfortabele 4-sterren luxe hotelschip Kronshtadt heeft een warme en sfeervolle uitstraling door de inrichting van licht hout gecombineerd met de mooiste kleuren. Ontspan met een drankje in een van de drie bars, of tijdens een massage, een schoonheidsbehandeling of een bezoek aan de sauna. In de bibliotheek kunt u zich terugtrekken met een goed boek. Kiest u voor een van de cabines van ruim 10 m² tot 15,5 m² of voor een van de royale suites tot maar liefst 30m²?  Wij verwelkomen u graag aan boord.

Welkom aan boord
Welkom aan boord van hotelschip Kronshtadt, geheel gerenoveerd voor het nieuwe seizoen in 2018. Aan boord
van hotelschip Kronshtadt is het goed vakantie houden. Het schip beschikt over twee restaurants en drie bars, waar het u aan niets zal ontbreken. De hotelmanager zorgt er samen met zijn professionele team van koks, kelners en hotelcrew voor dat u elke dag overheerlijke maaltijden worden geserveerd. Op het Zonnedek geniet u van de zon en de prachtige panorama’s die aan u voorbij trekken. Aan boord zult u zich niet snel vervelen, want er worden regelmatig folkloristische muziek- en dansfestiviteiten georganiseerd. Het schip biedt plaats aan 212 personen per riviercruise.

Cabines als hotelkamers
De opnieuw ingerichte cabines beschikken over geheel nieuwe inrichting naar de moderne Russische maatstaven.
Alle cabines zijn uitgerust met individueel regelbare airconditioning / verwarming, een minibar en een radio. De cabines beschikken over een panoramavenster waardoor u de prachtige natuur langs de Wolga kunt bewonderen. De cabines zijn verdeeld over vier dekken. De Twin cabines met twee eenpersoonsbedden van ruim 10 m² bevinden zich op het Midden- en Bootdek. De Deluxe cabines van 15,5 m² bevinden zich op het Midden- en Bootdek. De Deluxe cabines op het Hoofddek hebben een oppervlakte van circa 13 m². De suites met een televisie, die variëren van 26 m² tot wel 30 m², bevinden zich op het Middendek. De 2/3-persoons cabines van 11 m² bevinden zich op het Benedendek. De 1-persoons cabines van 7m² zijn gelegen op het Midden- en Bootdek. 

Liften aan boord
Er is geen hotellift aanwezig. Passagiers die minder goed ter been zijn, adviseren wij een cabine op het Midden- of Bootdek te boeken.

• Suites tot wel 30 m²
• Deluxe cabines van 13-15,5 m²
• Twee restaurants
• Drie bars (waarvan 1 op het Zonnedek)
• Bibliotheek

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.