Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Ocean Atlantic ****

Welkom aan boord van HS Ocean Atlantic, 4-sterren**** luxe
Welkom aan boord van het sterkste schip varend naar Antarctica, perfect voor een expeditie cruise. De Ocean Atlantic is in staat om geïsoleerde fjorden in te varen en u op deze wijze boeiende avonturen te laten beleven. Ontspannen doet u in één van de stijlvolle lounges. Door de panoramavensters ziet u wellicht de walvissen zwemmen. Tevens kunt u op het Zonnedek heerlijk wegdromen met een goed boek of gebruik maken van de jacuzzi / het zwembad. Aan boord zijn verder fitnessfaciliteiten en een sauna aanwezig, alsmede een boordboetiek met onder meer kleding, souvenirs en verzorgingsproducten. In het luxe restaurant geniet u van de voortreffelijke volpension verzorging. Tijdens uw luxe cruise zijn tevens koffie, thee en mineraalwater gedurende de hele dag inbegrepen. Daarnaast kunt u tussen 22.00 uur en 24.00 uur genieten van een midnight snack. U maakt uw cruise met een internationaal gezelschap. De Ocean Atlantic biedt plaats aan 198 passagiers. U kunt tegen betaling gebruik maken van het internet. De sterkte van het signaal kan echter variëren door het varen door zeer afgelegen gebieden.

• Suites en cabines van maar liefst 11 tot 35 m²
• Fitnessfaciliteiten
• Sauna
• Jacuzzi / zwembad op het Zonnedek
• Koffie, thee, mineraalwater en midnight snacks inbegrepen
• Gerenoveerd in 2016

Suites & Cabines
De stijlvolle suites en cabines beschikken allemaal over een eigen badkamer en gebruikelijke voorzieningen zoals televisie, telefoon en individueel regelbare airconditioning en verwarming. U kunt kiezen voor twee aparte bedden of één 2-persoonsbed. De hotelkamers hebben een afmeting van maar liefst 11 tot 35 m² met kleine of grote vensters.

Graag sommen we de mogelijkheden voor u op:
2-pers. cabine, type D (11-12 m²), kleine vensters
2-pers. cabine, type C (12-13 m²), grote vensters
2-pers. cabine, type B (20-23 m²), grote vensters (beperkt zicht) en apart zitje
2-pers. suite, type A (19-24 m²), grote vensters en apart zitje
2-pers. premium suite (35 m²), grote vensters, aparte woonkamer en extra grote badkamer

Liften aan boord
Er is een lift aan boord. Echter, deze is deze primair als goederenlift in gebruik.
Passagiers kunnen geen gebruik maken van deze lift.


« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.