Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Amadeus Queen *****

Riviercruiseschip Amadeus Queen met unieke indoor pool
Hotelschip Amadeus Queen behoort tot de top van de riviercruiseschepen en draagt met trots haar vijf sterren. De Amadeus Queen staat bekend om haar moderne elegantie en uitstekende faciliteiten. De grandeur vindt u terug in elk detail. Gaat u heerlijk ontspannen in de nog nooit vertoonde indoor pool op het Mozartdek, terwijl u prachtige panorama’s voorbij ziet komen? Of laat u zich eens heerlijk verwennen in de massagesalon, aan u de keus! Het professionele team aan boord van riviercruiseschip Amadeus Queen zorgt er dagelijks voor dat het u aan niets ontbreekt. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

Welkom aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Queen
Op het Mozartdek van hotelschip Amadeus Queen kunt u in de sfeervolle panoramasalon heerlijk genieten van de prachtige landschappen die aan u voorbij trekken. Ontspannen doet u op het Zonnedek, in de Amadeusclub of in de openlucht lounge River Terrace op het Mozartdek. Tevens vindt u op hotelschip Amadeus Queen de volgende faciliteiten:

• Fitnessfaciliteiten (Straussdek)
• Boutique (Straussdek)
• Massageruimte (Haydndek)
• Kapsalon (Haydndek)

Het restaurant vindt u op het Straussdek, hier geniet u van de voortreffelijke maaltijden. Het riviercruiseschip Amadeus Queen biedt plaats aan maximaal 162 personen.

Riviercruiseschip Amadeus Queen

Cabines als hotelkamers aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Queen
De royale en comfortabele cabines aan boord van riviercruiseschip Amadeus Queen zijn bijzonder stijlvol ingericht. Alle cabines hebben een eigen royale badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. De cabines op het Mozartdek en het Straussdek zijn maar liefst 17 m² met een innovatieve panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden en op deze wijze tevens dient als Frans balkon. Op het Mozartdek zijn ook enkele royale suites gelegen van maar liefst 26 m², met een privé verandabalkon. De cabines op het Haydndek zijn 16 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Riviercruiseschip Amadeus Queen suite

Liften aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Queen
Er is op hotelschip Amadeus Queen een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozartdek, het Straussdek en het Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

C-cabines (Economy) van 16 m² met kleinere vensters die niet geopend kunnen worden (Haydndek)
B-cabines (Economy) van 17 m² met horizontale panorama schuifpui en Frans balkon (Straussdek)
A-cabines van 17 m² met horizontale panorama schuifpui en Frans balkon (Mozartdek)
A-suites van maar liefst 26 m² met privé verandabalkon (Mozartdek)
• Indoor pool
• Openlucht lounge: River Terrace
• Gratis fietsen aan boord (beperkt beschikbaar)
• Fitnessfaciliteiten en wellness
• Wi-Fi aan boord, ca. € 8,- per dag per apparaat, € 35,- per week
• Bouwjaar 2018

* Het gebruik van rolstoelen en rollators aan boord van riviercruiseschip Amadeus Queen is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Elektrische scootmobiels zijn uitgesloten.

VRAAG DE BROCHURE MET CRUISES AAN BOORD VAN DIT SCHIP AAN

Klik hier voor het totale overzicht van hygiëne- en gezondheidsmaatregelen tijdens deze reis.

 

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.