Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Thomas Hardy *****

Welkom aan boord
U wordt vorstelijk ontvangen in de royale entree op het Bovendek. In de sfeervolle panoramasalon kunt u heerlijk ontspannen en genieten. Achterop het Bovendek is de bistro bar gelegen met open keuken en terras. Het restaurant bevindt zich op het Middendek. Laat u volledig in de watten leggen bij de kapper, nagelstyliste of masseuse te vinden op het Benedendek, verder is er ook een fitnessruimte aanwezig op het Benedendek. Er is voor de golfliefhebbers zelfs een Golf Putting Green op het Zonnedek. De Thomas Hardy biedt plaats aan maximaal 176 passagiers. Aan boord van hotelschip Thomas Hardy is geen internetcorner of Wi-Fi beschikbaar. Wij adviseren u om gebruik te maken van het internet op uw mobiele telefoon (indien dit valt binnen uw bundel).

Cabines als hotelkamers
De royale en comfortabele cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Bovendek bevinden zich de A-cabines en A-suites van 23 m2 of 16 m2. Op het Middendek liggen ook enkele B-cabines van 16 m2, alsmede de B-Mini Suite van 23 m2. Op het Benedendek vindt u de C-cabines van 16 m2. De cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen zoals TV, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, föhn, telefoon en individueel regelbare airconditioning en verwarming.

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Benedendek, Middendek en Bovendek kunt bereiken. Het Zonnedek bereikt u via een trap.

• Cabines 16 m2, Mini-Suites 23 m2 en de suites met Verandabalkon maar liefst 24 m2
• Alle cabines en suites op het Middendek en Bovendek zijn met panorama schuifpui en Frans balkon
• Massagesalon en fitnessfaciliteiten aan boord
• Whirlpool en Golf Putting Green op het Zonnedek
• Echte hotellift aan boord
• Bouwjaar 2016

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.