Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Scenic Diamond *****

Welkom aan boord van de nieuwste en meest luxe schepen met de grootste suites op een Europees riviercruiseschip! Op uw inpandige privé balkon kunt u heerlijk ontspannen en genieten in uw eigen lounge. Maaltijden en drankjes, maar ook uw excursies en entertainment, havengelden en fooien, alles is inbegrepen. Uw persoonlijke butler zorgt er aan boord voor dat het u aan niets ontbreekt. Dit is cruisen in pure luxe.

Welkom aan boord van HS Scenic Diamond
Er is op de Scenic Diamond een echt zwembad aanwezig. Ook in het fitnesscentrum of op de renbaan op het Zonnedek kunt u uw lichaam in conditie houden. Voor een ontspannende massage begeeft u zich naar de wellnessruimte. Ontmoet uw medepassagiers in de gezellige panoramabar. In de boordboetiek kunt u terecht voor een leuk aandenken aan deze bijzondere reis. Elke dag worden u voortreffelijke maaltijden geserveerd in het River Café of Table la Rive. Wilt u zelf de lokale gerechten leren bereiden, volg dan een kookcursus. De Scenic Diamond biedt plaats aan maximaal 155 passagiers.

Cabines als hotelkamers
De Scenic-schepen staan vooral bekend om hun extra luxe suites met een lounge, verdeeld over het Jeweldek, Sapphiredek en Diamonddek. Deze Royal Suites met een afmeting tot maar liefst 47 m² beschikken over een aparte slaapkamer, een eveneens zeer ruime ensuite badkamer en een balkon over de gehele lengte van uw suite, met een lounge waarop u heerlijk kunt ontspannen en genieten. Deze suites zijn de grootste ooit gebouwd op Europese riviercruiseschepen! Dat is pas luxe.

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Sapphire- en Diamonddek kunt bereiken. Het Jeweldek is niet per lift bereikbaar. Het Zonnedek bereikt u eveneens via een trap.

• Staterooms 15 m² en suites tot maar liefst 47 m²
• Suites met inpandig privé balkon met lounge
• Wellness- en fitnessfaciliteiten aan boord
• Zwembad
• Gratis fietsen aan boord
• Echte hotellift aan boord
• Wi-Fi aan boord
• Drankjes inbegrepen
• Bouwjaar 2009

De getoonde foto's geven u een goede indruk van de Scenic-schepen.


« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.