Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Emily Bronte *****

Riviercruise schip Emily Brontë, 5-sterren luxe*****
De Emily Brontë behoort tot een van de nieuwste hotelschepen van Europa met bouwjaar 2016. Ervaar de luxe en het comfort van een 5-sterren hotelschip door de stijlvolle inrichting en de uitstekende volpension verzorging en faciliteiten aan boord. Achterop het schip is de bistro bar gelegen, met een open keuken en terras. Geniet van de prachtige panorama’s vanuit uw prachtige kamer of suite. Welkom aan boord!

Welkom aan boord van het riviercruiseschip Emily Brontë
U wordt vorstelijk ontvangen in de royale entree op het Diamantdek. In de sfeervolle panoramasalon kunt u heerlijk ontspannen en genieten. Achterop het Diamantdek is de bistro bar gelegen. Bij warm weer worden de panorama schuifpuien hier open geschoven en kunt u buiten dineren. Het restaurant bevindt zich op het Rubindek. Laat u volledig in de watten leggen bij de kapper, nagelstyliste of masseuse. Verder is er een fitnessruimte aanwezig op het  Emeralddek. Op het Zonnedek is het heerlijk vertoeven in de loungestoelen en op de ligbedden, of in de whirlpool. Er is voor de golfliefhebbers zelfs een Golf Putting Green op het Zonnedek. De Emily Brontë biedt plaats aan maximaal 176 passagiers. 

Cabines als hotelkamers aan boord van het riviercruiseschip Emily Brontë
De royale en comfortabele cabines aan boord van het riviercruiseschip Emily Brontë zijn bijzonder stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen zoals:

  • TV
  • Minibar
  • Kluisje
  • Föhn
  • Individueel regelbare airconditioning en verwarming
  • Eigen badkamer met douche en toilet

De royale en comfortabele cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Diamantdek bevinden zich de A-suites van 24 m² met een echt privé veranda balkon, enkele A-minisuites van 23 m² en de A-cabines van 16 m² met panorama schuifpui en Frans balkon. Op het Rubindek liggen ook enkele B-minisuites van 23 m², alsmede de B-cabines van 16 m² met panorama schuifpui en Frans balkon. Op het Emeralddek vindt u de C-cabines van 16 m² met vensters die niet geopend kunnen worden. 

Liften aan boord van het riviercruiseschip Emily Brontë
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Emeralddek, Rubindek en Diamantdek kunt bereiken. Het Zonnedek bereikt u via een trap. 

Veilig en vertrouwd op reis!
Ontspannen genieten tijdens uw luxe vaarvakantie, daar gaat het om! 50 jaar ervaring met riviercruises leert ons hoe we moeten omgaan met de coronamaatregelen. Veel (on)zichtbare maatregelen zijn door ons doorgevoerd:
• Bij terugkomst aan boord handen desinfecteren
• Meerdere keren per dag worden alle openbare ruimtes (incl. trap- en armleuningen, deurkrukken, liften etc.) gedesinfecteerd
• De badkamer in uw kamer wordt dagelijks schoongemaakt en gedesinfecteerd door dezelfde medewerker
• De sleuteloverhandiging bij de receptie is coronaproof
• De bestelde drankjes worden door de kelner persoonlijk bij u aan tafel geserveerd

* Het gebruik van rolstoelen en rollators aan boord van riviercruiseschip Emily Brontë is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. 

Bekijk de cruises met dit schip

Exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises!
4-daagse Hollandcruise: Zeeland & Nationale Parken

4-daagse Hollandcruise: Zeeland & Nationale Parken

4-daagse cruise Vertrek: 29 september 2021 vanaf € 498 p.p.
In- en ontscheping in Rotterdam!
6-daagse Rijn Kerstcruise

6-daagse Rijn Kerstcruise

6-daagse cruise Vertrek: 23 december 2021 vanaf € 798 p.p.
De meest complete cruise tijdens de feestdagen
Kerst en Oud & Nieuw cruise

Kerst en Oud & Nieuw cruise

11-daagse cruise Vertrek: 23 december 2021 vanaf € 1696 p.p.
In- en ontscheping in Rotterdam!
Oud & Nieuwcruise: de Zuidelijke Nederlanden

Oud & Nieuwcruise: de Zuidelijke Nederlanden

6-daagse cruise Vertrek: 28 december 2021 vanaf € 898 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.