Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Emily Bronte*****

Welkom aan boord
U wordt vorstelijk ontvangen in de royale entree op het Diamantdek. In de sfeervolle panoramasalon kunt u heerlijk ontspannen en genieten. Achterop het Diamantdek is de bistro bar gelegen. Bij warm weer worden de panorama schuifpuien hier open geschoven en kunt u buiten dineren. Het restaurant bevindt zich op het Rubindek. Laat u volledig in de watten leggen bij de kapper, nagelstyliste of masseuse. Verder is er een fitnessruimte aanwezig op het  Smaragddek. Op het Zonnedek is het heerlijk vertoeven in de loungestoelen en op de ligbedden, of in de whirlpool. Er is voor de golfliefhebbers zelfs een Golf Putting Green op het Zonnedek. De Emily Brontë biedt plaats aan maximaal 176 passagiers. Aan boord van hotelschip Emily Brontë is geen internetcorner of Wi-Fi beschikbaar. Wij adviseren u om gebruik te maken van het internet op uw mobiele telefoon (indien dit valt binnen uw bundel).

Cabines als hotelkamers
De royale en comfortabele cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Diamantdek bevinden zich de A-Deluxe Suites van 25 m², enkele A-Superior Suites van 23 m² en de A-cabines van 16 m². Op het Rubindek liggen ook enkele B-Superior suites van 23 m², alsmede de B-cabines van 16 m². Op het Smaragddek vindt u de C-cabines van 16 m². De cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen zoals TV, minibar, koffie- en theefaciliteiten, kluisje, föhn, telefoon en individueel regelbare airconditioning en verwarming.

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Smaragddek, Rubindek en Diamantdek kunt bereiken. Het Zonnedek
bereikt u via een trap. 

  • Cabines 16 m², Superior Suites 23 m² en Deluxe Suites maar liefst 25 m²
  • Alle cabines en suites op het Diamant- en Rubindek met panorama schuifpui en Frans balkon
  • Deluxe suites met echt balkon
  • Massagesalon en fitnessfaciliteiten aan boord 
  • Whirlpool en Golf Putting Green op het Zonnedek
  • Echte hotellift aan boord
  • Bouwjaar 2017

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.