Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Emerald Liberte *****

Hotelschip Emerald Liberté
Hotelschip Emerald Liberté, bouwjaar 2017, vertegenwoordigt de nieuwstegeneratie riviercruiseschepen: luxe en comfortabel cruisen met het mooiste enmodernste schip. Vanaf elke locatie op het schip heeft u het beste uitzicht over deprachtige panorama’s aan de oever. Ontspan op uw eigen balkon of neem plaatsin een zachte loungestoel op het Zonnedek. U wordt volledig in de watten gelegddoor het professionele team van 43 bemanningsleden. Welkom aan boord!

Welkom aan boord
Geniet op het Zonnedek van het aangename mediterrane klimaat. U kunt er barbecueën met uw nieuwe vrienden, hardlopen op de renbaan of een golfbolletje slaan op de Putting Green. Onder het innovatieve uitschuifbare glazen dak ligt het zwembad. Trek een paar baantjes en voel na afloop de koele rivierbries door uw haren waaien. In de fitness- en wellnessruimte kunt u tevens volledig ontspannen tijdens het sporten of tijdens een heerlijke massage. Maar er zijn nog meer faciliteiten, zoals een bioscoop en een groot-schaakspel op het Zonnedek. De kapper kan u van een nieuwe coupe voorzien. De Emerald Liberté biedt plaats aan maximaal 138 passagiers.

Cabines als hotelkamers
Alle staterooms en suites zijn stijlvol ingericht. De staterooms bevinden zich op het Rivieradek. De 2-persoons staterooms zijn 15 m² en de 1-persoons staterooms zijn 10 m². De panoramasuites van 16 m² liggen op het Vistadek en Horizondek. Op het Horizondek liggen ook de grandsuites van 19 m² en de owner’s suites van maar liefst 29 m². Uw vorstelijke suite beschikt over een inpandig privé balkon met lounge. Voor wat frisse lucht kunt u het bovenste gedeelte van de glaswand naar beneden doen. Uw minibar wordt dagelijks bijgevuld.

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Horizon-, Vista- en Rivieradek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

• Staterooms 15 m² en suites van19 m² tot maar liefst 29 m²
• Suites met inpandig privé balkonmet lounge
• Wellness- en fitnessfaciliteiten aan boord
• Zwembad en bioscoop
• Groot-schaakspel en Putting Green op het Zonnedek
• Gratis fietsen aan boord
• Echte hotellift aan boord
• Wi-Fi aan boord
• Bier, wijn en frisdrank inbegrepen tijdens lunch en diner
• Bouwjaar 2017

Dekplan Emerald Liberté 

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.