Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

RS American Queen ***** 2019

Welkom aan boord van raderstoomschip American Queen, 5-sterren***** luxe
De American Queen is het enige authentieke in 19e-eeuwse stijl gebouwde raderstoomschip. Het majestueuze schip toont de gratie en grandeur van één van de meest gekoesterde tradities van Amerika: de statige raderstoomschepen die meer dan een eeuw lang de Mississippi bevoeren. Glinsterend houtwerk, verse bloemen en antiek sieren het interieur van de American Queen. U zult heerlijke uurtjes vertoeven in de Grand Saloon. In de J.M. White Dining Room geniet u van de voortreffelijke verzorging. Tijdens uw luxe cruise zijn tevens diverse drankjes inbegrepen. U maakt uw Mississippi cruise met een internationaal gezelschap. De American Queen biedt plaats aan 432 passagiers. U kunt gratis gebruik maken van het draadloze internet aan boord.

• Vorstelijke suites en staterooms van 7 tot maar liefst 34 m²
• Theater met Broadwayentertainment
• Mark Twain Gallery en Boutique
• Gentlemen’s Card Room en Ladies’ Parlor
• Fitness

Suites & Staterooms
De luxe cabines als hotelkamers tonen alle weelde van het Amerikaanse Victoriaanse tijdperk. Aan boord van de American Queen heeft u een ruime keuze uit verschillende suites, staterooms en inside staterooms. De inside staterooms hebben geen vensters. De staterooms beschikken over French doors, m.u.v. stateroom type D met een groot venster en stateroom type A met French doors en een privé veranda. De suite type OS heeft French doors naar een privé veranda / patio van maar liefst 64 m². De suite type LS beschikt over French doors naar het dek of de (privé) veranda. Alle staterooms en suites beschikken over een bad en / of douche en toilet. U kunt kiezen voor twee aparte bedden of een queensize bed, m.u.v. de suite type OS, waarin een queensize bed staat. Indien u kiest voor de suite type LS of OS, geniet u tevens van Butler Service.

Graag sommen we de mogelijkheden voor u op:
2-pers. suite, type OS (32 m²), French doors met privé veranda / patio (64 m²), bad / douche en toilet
2-pers. suite, type LS (33-34 m²), French doors naar het dek of de (privé) veranda, bad / douche en toilet
2-pers. suite, type AAA (21 m²), French doors, bad / douche en toilet
2-pers. stateroom, type AA (20 m²), French doors, bad / douche en toilet
2-pers. stateroom, type A (18 m²), French doors met privé veranda (4 m²), bad / douche en toilet
2-pers. stateroom, type B (18-19 m²), French doors, bad / douche en toilet
2-pers. stateroom, type C (13-15 m²), French doors, bad en / of douche en toilet
2-pers. stateroom, type D (18 m²), groot venster, bad / douche en toilet
2-pers. inside stateroom, type E (12-13 m²), geen vensters, douche en toilet
1-pers. outside stateroom, type SO (13 m²), French doors, bad en / of douche en toilet
1-pers. inside stateroom, type SI (7 m²), geen vensters, douche en toilet

Dit historische schip wordt niet aangedreven door de klassieke dieselmotoren in een machinekamer, maar door het schoepenrad achterop het schip. Dit pompende hart zorgt voor de voortstuwing van het authentieke raderstoomschip. Dat veroorzaakt mogelijk geluidsoverlast en die wordt het meest ervaren in lounges en cabines die achterop het schip zijn gesitueerd. Om misverstanden en teleurstellingen te voorkomen informeren wij u vooraf over wat u aan boord kunt verwachten. Met die informatie kunt u uw cabinekeuze maken en reserveert u de cabine die bij uw wensen past.

Commodore services
In de suites type AAA, OS en LS geniet u van extra services, de zogenaamde Commodore Services. Hieronder leest u per type suite wat dit inhoudt.

AAA
Voor gasten verblijvend in de suites zijn er de exclusieve Commodore Services. Deze services bevatten pre-boarding privileges, een fles wijn met een mand vers fruit bij aankomst in uw suite, speciale dineerarrangementen naar eigen voorkeur, een gereserveerde plaats op het balkon in het Grand Saloon theater en een besloten receptie met Senior Officers van de American Queen.

OS & LS
Gasten verblijvend in de Owner’s Suites en Luxury Suites genieten de service van een gastvrije butler. U krijgt een warm welkom met een rondleiding door uw suite en uw butler helpt u met het in- en uitpakken van uw koffer en het ophangen van uw kleding. Tevens is er voor u een was-, strijk- en schoenpoetsservice beschikbaar. Elke middag wordt u thee geserveerd in uw suite, en het ontbijt en diner wordt (indien gewenst) op uw privé veranda opgediend. U wordt verder in de watten gelegd met canapés voorafgaand aan het diner en zoete lekkernijen na het diner. Indien u een theatervoorstelling wilt bijwonen, wordt u persoonlijk begeleid naar uw gereserveerde plaats op het balkon.

Liften aan boord van de RS American Queen
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u alle passagiersdekken kunt bereiken m.u.v. het Zonnedek.Gerelateerde cruises

Cruisen over de Lower Mississippi

Cruisen over de Lower Mississippi

10-daagse cruise Vertrek: 1 september 2019 vanaf € 3498 p.p.
Cruisen over de Lower Mississippi

Cruisen over de Lower Mississippi

10-daagse cruise Vertrek: 15 september 2019 vanaf € 3498 p.p.
Cruisen over de Lower Mississippi

Cruisen over de Lower Mississippi

10-daagse cruise Vertrek: 29 september 2019 vanaf € 3498 p.p.
Cruisen over de Lower Mississippi

Cruisen over de Lower Mississippi

10-daagse cruise Vertrek: 13 oktober 2019 vanaf € 3498 p.p.
Cruisen over de Lower Mississippi

Cruisen over de Lower Mississippi

10-daagse cruise Vertrek: 10 november 2019 vanaf € 3498 p.p.
Cruisen over de Lower Mississippi

Cruisen over de Lower Mississippi

10-daagse cruise Vertrek: 24 november 2019 vanaf € 3298 p.p.
Cruisen over de Lower Mississippi

Cruisen over de Lower Mississippi

10-daagse cruise Vertrek: 8 december 2019 vanaf € 3298 p.p.
Cruisen over de Lower Mississippi

Cruisen over de Lower Mississippi

10-daagse cruise Vertrek: 22 december 2019 vanaf € 3298 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.