Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Amadeus Silver III *****

De Amadeus Silver III behoort tot één van de allermooiste hotelschepen van Europa. De innovatieve en luxe inrichting van de royale cabines zorgen ervoor dat het u aan boord van dit hotelschip aan niets zal ontbreken. Ook in de sfeervolle salon en het Vienna Café is het genieten. In het luxe restaurant worden elke dag de maaltijden geserveerd: de verzorging is op basis van volpension. Ook is er een kapper, massage, fitnessruimte en boutique aan boord. Dat wordt vorstelijk genieten!

Welkom aan boord
U bevindt zich op één van de allermooiste hotelschepen van Europa. In het luxe restaurant worden u elke dag ontbijt, lunch en diner geserveerd: de verzorging is op basis van volpension. Vanuit de sfeervolle salon op het Mozartdek en de openlucht lounge, het ‘River Terrace’, kunt u heerlijk genieten van de prachtige panorama’s die aan u voorbij trekken. Ook is er een kapper, massage, fitnessruimte en boordboutique aan boord. Het hotelschip biedt plaats aan 168 personen.

Cabines als hotelkamers
De royale en comfortabele cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen zoals TV met video-informatie, radio, telefoon en individueel regelbare airconditioning en verwarming. Alle cabines hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Mozartdek en op het Straussdek bevinden zich de A- en B-cabines van 17 m² met een innovatieve horizontale panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden en welke op deze wijze tevens dient als Frans balkon. Op het Mozartdek liggen ook enkele suites van maar liefst 26 m², met een privé verandabalkon. De cabines op het Haydndek hebben een oppervlakte van 16 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozart-, Strauss- en Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

• A- en B-cabines van 17 m² met horizontale panorama schuifpui en Frans balkon
• A-suites van maar liefst 26 m² met privé verandabalkon
• Openlucht lounge: River Terrace
• Echte hotellift aan boord
• Gratis fietsen aan boord
• WiFi aan boord, ca. € 8,- per dag per apparaat, € 35,- per week
• Bouwjaar 2016

* Het gebruik van rolstoelen en rollators aan boord is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Elektrische scootmobiels zijn uitgesloten.

Gerelateerde cruises

Rijn Muziekcruise

Rijn Muziekcruise

8-daagse cruise Vertrek: 24 oktober 2019 vanaf € 1698 p.p.
Exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises!
Cruisen door Nederland & België

Cruisen door Nederland & België

8-daagse cruise Vertrek: 20 mei 2020 vanaf € 1098 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.