Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Serenity ****

Welkom aan boord van hotelschip Serenity. Het royale schip is in 2006 gebouwd en heeft een chique en elegante uitstraling. Op het Zonnedek en aan de buitenbar kunt u heerlijk ontspannen. Geniet in de sfeervolle lounge of in het restaurant van de uitstekende verzorging aan boord. De vriendelijke bemanning staat dagelijks voor u klaar om er een onvergetelijke cruise van te maken. Aan boord van hotelschip Serenity is het goed vakantie houden!

Welkom aan boord
De verzorging aan boord is op basis van volpension. In het restaurant op het Middendek wordt u elke dag verwend
met heerlijke specialiteiten. De sfeervolle salon bevindt zich op het Bovendek. Hier bevindt zich tevens de bar en bibliotheek. De boordboutique en de receptie zijn gelegen op het Middendek. De Serenity biedt plaats aan maximaal 192 passagiers.

Cabines als hotelkamers
Het schip heeft 96 cabines gelegen op drie verschillende dekken. De cabines beschikken over alle gebruikelijke voorzieningen zoals TV, kluisje, föhn en individueel regelbare airconditioning en verwarming. Elke cabine heeft een eigen badkamer met douche en toilet. Op het Bovendek bevinden zich de A-cabines van 12 m² met een panorama schuifpui en Frans balkon. De B-cabines zijn eveneens 12 m², maar beschikken over een panoramavenster dat geopend kan worden. De C-cabines van 12 m² op het Benedendek beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Liften aan boord
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Boven-, Midden- en Benedendek kunt bereiken. Het Zonnedek
is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

• A-cabines van 12 m² met panorama schuifpui en Frans balkon
• Echte hotellift aan boord
• WiFi aan boord, ca. € 14,50 per dag per apparaat, € 27,50 per week
• Bouwjaar 2006

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.