Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Switzerland II ****

De HS Switzerland II is een authentiek en comfortabel cruiseschip dat in Nederland is gebouwd en in 2010 is gerenoveerd. Echt Hollands vakmanschap! De gedetailleerde luxe en het behaaglijke interieur bieden u een warm welkom. Dit hotelschip staat bekend om haar vriendelijke en gastvrije bemanning. Mogen wij u van harte uitnodigen voor een heerlijke ontspannen riviercruise aan boord van de Switzerland II

Welkom aan boord van HS Switzerland II
De uitnodigende royale entree, het sfeervolle restaurant, de ruime, gezellige panoramasalon en vooral de persoonlijke sfeer zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt aan boord van dit 4-sterren hotelschip. De bemanning aan boord van de Switzerland II zal er alles aan doen om het u naar de zin te maken. De Switzerland II biedt plaats aan maximaal 108 passagiers.

Cabines als hotelkamers
De cabines aan boord van de Switzerland II zijn verdeeld over twee dekken. Het Rubydek met A-cabines en het Emeralddek met B-cabines (12,5 m²). De royale panoramasalon is gelegen op het Rubydek. Het sfeervolle restaurant vindt u op het Emeralddek. Alle cabines zijn comfortabel en hebben grote panoramavensters. Ze beschikken over een badkamer met douche en toilet, radio, TV, minibar, kluisje, föhn, verwarming en airconditioning. De 2-persoons cabines hebben aparte bedden. De 2-persoons A-minisuites (16 m²) hebben een 2-persoonsbed. Dit luxe hotelschip beschikt ook over vier luxe A-suites (20,5 m²). Deze suites beschikken over een 2-persoons bed en een badkamer met klein bad en een badkamer met douche en toilet. Op het Emeralddek liggen twee minisuites (14,5 m²). Ook bevinden zich hier twee 1-persoons cabines (10,5 m²). De Economy-cabines zijn achter op de dekken gelegen. 

Liften aan boord van HS Switzerland II
Vanaf het Rubydek bereikt u het restaurant via een trap of stoeltjeslift. De salon op het Rubydek ligt op gelijke hoogte met de A-cabines. Vanaf het Emeralddek bereikt u de salon via een trap. De B-cabines zijn alleen per trap bereikbaar. Het restaurant bereikt u ook altijd via het Rubydek. Ook is er een lift van het Rubydek naar het Zonnedek.

  • A- en B-cabines van 12,5 m²
  • Minisuites van 14,5 m² en 16 m², A-suites van maar liefst 20 m²
  • Bibliotheek
  • Gerenoveerd in 2010
  • WiFi aan boord, ca. € 19,50 per dag per apparaat« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.