Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Amadeus Brilliant *****

Riviercruiseschip Amadeus Brilliant, volledig gerenoveerd in 2020!
Hotelschip Amadeus Brilliant behoort samen met de identieke zusterschepen tot de top van de riviercruiseschepen. Door haar renovatie in de winter van 2019-2020 heeft het hotelschip Amadeus Brilliant een compleet nieuw interieur gekregen en oogt het wederom als splinternieuw! Zowel in de royale opzet als ook in het sfeervolle interieur vindt u de luxe en het comfort van een 5-sterren hotelschip. De cabines van het schip Amadeus Brilliant zijn grotendeels uitgerust met Franse balkons die een fantastisch uitzicht bieden over de prachtige passerende rivierlandschappen. Ontdek culinaire hoogstandjes in het panoramarestaurant aan boord en geniet van de smaakvolle cocktails en ontspannen sfeer in de panoramabar en lounge. De uitstekende verzorging en faciliteiten aan boord van riviercruiseschip Amadeus Brilliant maken uw riviercruise compleet. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

Welkom aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Brilliant
In de sfeervolle panoramasalon op het Mozartdek van hotelschip Amadeus Brilliant is het goed toeven tijdens onze riviercruises. Ontspannen en genieten kunt u in de Panoramabar, de Amadeusclub en op het Zonnedek. Tevens zijn er fitnessfaciliteiten, een massageruimte, boutique en een kapsalon aan boord. De hotelmanager zorgt samen met zijn professionele team van koks, kelners en serveersters dat het de gasten aan boord van de Amadeus Brilliant aan niets ontbreekt. Het riviercruiseschip Amadeus Brilliant biedt plaats aan maximaal 150 personen.

Riviercruiseschip Amadeus Brilliant

Cabines als hotelkamers aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Brilliant
De royale en comfortabele cabines aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Brilliant zijn bijzonder stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen zoals:

• TV
• Telefoon
• Föhn
• Kluisje
• Individueel regelbare airconditioning en verwarming
• Eigen badkamer met douche en toilet

De cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Mozartdek en op het Straussdek bevinden zich de A- en B-cabines van 15 m² met een panorama schuifpui en Frans balkon. Op het Mozartdek liggen ook enkele suites van maar liefst 22 m². Enkel de suites beschikken over een minibar. De cabines op het Haydndek hebben tevens een oppervlakte van 15 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden. Op het Haydndek zijn ook enkele 1-persoons cabines gelegen van 10 m².

Riviercruiseschip Amadeus Brilliant suite

Liften aan boord van het riviercruiseschip Amadeus Brilliant
Er is op hotelschip Amadeus Brilliant een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozart-, Strauss- en Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

• C-cabines (Economy) van 15 m² met kleinere vensters die niet geopend kunnen worden (Haydndek)
• B-cabines (Economy) van 15 m² met panorama schuifpui en Frans balkon (Straussdek)
• A-cabines van 15 m² met panorama schuifpui en Frans balkon (Mozartdek)
• A-suites van maar liefst 22 m² met panorama schuifpui en Frans balkon (Mozartdek)
• Fitnessfaciliteiten, massage en kapsalon
• Echte hotellift aan boord
• Gratis fietsen aan boord (beperkt beschikbaar)
• Wi-Fi aan boord, ca. € 8,- per dag per apparaat, € 35,- per week
• Compleet gerenoveerd in 2020

* Het gebruik van rolstoelen en rollators aan boord van riviercruiseschip Amadeus Brilliant is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Elektrische scootmobiels zijn uitgesloten.

VRAAG DE BROCHURE MET CRUISES AAN BOORD VAN DIT SCHIP AAN

Bekijk de cruises met dit schip

Donau Rhapsody

Donau Rhapsody

8-daagse cruise Vertrek: 16 juni 2020 vanaf € 1398 p.p.
Ontdekking van de Donaudelta

Ontdekking van de Donaudelta

17-daagse cruise Vertrek: 22 juni 2020 vanaf € 2498 p.p.
Donau Rhapsody

Donau Rhapsody

8-daagse cruise Vertrek: 15 juli 2020 vanaf € 1298 p.p.
Exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises!
Majestueuze Donau

Majestueuze Donau

9-daagse cruise Vertrek: 8 september 2020 vanaf € 1398 p.p.
Majestueuze Donau - Lezersreis NDC

Majestueuze Donau - Lezersreis NDC

9-daagse cruise Vertrek: 8 september 2020 vanaf € 1398 p.p.
« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.