Cruiseschepen

De cruiseschepen van Friendship Cruises zijn de meest luxueuze in haar soort. Vaart u mee op één van onze riviercruises, dan verblijft u aan boord van 4- en 5-sterren hotelschepen. Tijdens de cruise zal het u qua comfort aan niets ontbreken in uw ruim opgezette cabine.

Vraag onze brochure aan

Vragen?

Heeft u hulp nodig bij het boeken of heeft u andere vragen? Stuur ons een e-mail of bel 088–13 07 300, onze riviercruisespecialisten helpen u graag verder!

HS Amadeus Silver *****

De Amadeus Silver is een uniek hotelschip. De rederij kiest met de Amadeus Silver voor een nieuwe stijl in riviercruises. In 2013 heeft de Amadeus Silver de prestigieuze Duitse titel ‘cruiseschip van het jaar’ gewonnen. De prijs werd met name gegeven vanwege het creatieve en innovatieve design van de luxe cabines aan boord. In het Vienna Café is het heerlijk genieten. Welkom aan boord!

Welkom aan boord van HS Amadeus Silver
In het luxe restaurant worden u elke dag ontbijt, lunch en diner geserveerd: de verzorging is op basis van volpension. Vanuit de sfeervolle salon op het Mozartdek en de openlucht lounge, het ‘River Terrace’, kunt u heerlijk genieten van de prachtige panorama’s die aan u voorbij trekken. Ook is er een kapper, massage, fitnessruimte en boordboutique aan boord. De Amadeusclub beschikt over een internetcorner. De Amadeus Silver biedt plaats aan maximaal 180 personen.

Cabines als hotelkamers
De royale en comfortabele cabines aan boord van de Amadeus Silver zijn bijzonder stijlvol ingericht met alle gebruikelijke voorzieningen zoals TV met video-informatie, radio, telefoon en individueel regelbare airconditioning en verwarming. Alle cabines hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. Op het Mozartdek en op het Straussdek bevinden zich de A- en B-cabines van 16 m² met een innovatieve horizontale panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden en welke op deze wijze tevens dient als Frans balkon. Op het Mozartdek liggen ook enkele suites van 26 m², met een privé veranda-balkon. De cabines op het Haydndek hebben een oppervlakte van 16 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden.

Liften aan boord van HS Amadeus Silver
Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozart-, Strauss- en Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap.

  • A- en B-cabines van 16 m² met horizontale panorama schuifpui en Frans balkon
  • A-suites van maar liefst 26 m² met privé veranda-balkon
  • Vienna Café
  • Openlucht lounge: River Terrace
  • Echte hotellift aan boord
  • Gratis fietsen aan boord
  • Wi-Fi aan boord, ca. € 8,- per dag per apparaat, €35,- per week 
  • Bouwjaar 2013

* Het gebruik van rolstoelen en rollators aan boord is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Elektrische scootmobiels zijn uitgesloten.

« naar overzicht
Een moment geduld, de beschikbare cruises worden geladen.